ΑΕΚ-Μαδέιρα 22-30: Με δυο ήττες εκτός τελικού στο Τσάλεντζ Καπ

ΑΕΚ-Μαδέιρα 22-30: Με δυο ήττες εκτός τελικού στο Τσάλεντζ Καπ

Αντώνης Πατσούρας
ΑΕΚ-Μαδέιρα 22-30: Με δυο ήττες εκτός τελικού στο Τσάλεντζ Καπ

bet365

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 30-22 από την Μαδέιρα και στον 2ο ημιτελικό και αποκλείστηκε από τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Στο κατάμεστο από τον κόσμο της ΑΕΚ "Γ.Κασιμάτης" στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη για την περίοδο 2018-19.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 30-22 από την Μαδέιρα και στον 2ο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ και σε συνδυασμό με τον 1ο όπου είχε χάσει με 27-22 έμεινε εκτός τελικού.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού δεν εμφανίστηκε αποφασισμένη και έτοιμη να διεκδικήσει την ανατροπή στον αγώνα του ΟΑΚΑ αφού ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ και επέτρεπε στους Πορτογάλους να πατούν συνέχεια το... γκάζι.

Ψηλά για δεύτερη χρονιά!

Η ΑΕΚ κατάφερε πάντως για 2η συνεχόμενη χρονιά να φτάσει στους "4" της Ευρώπης και αυτό είναι σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για το ελληνικό χάντμπολ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε αποκλείσει την Μαδέιρα και είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό αλλά φέτος ήταν η σειρά της ομάδας από την Πορτογαλία.

Η Μαδέιρα κέρδισε δίκαια και τα δυο παιχνίδια στα οποία η ΑΕΚ είχε απλά ξεσπάσματα ανά διαστήματα.

Αποθέωση για τους παίκτες

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει για την ομάδα του και παρά την κακή εμφάνιση και τον αποκλεισμό στο τέλος του αγώνα αποθέωσε τους παίκτες!

Τους φίλους της Ένωσης που δημιούργησαν παρά την ημέρα "καυτή" ατμόσφαιρα χειροκρότησαν και οι παίκτες της Μαδέιρα και φυσικά εκείνοι το ανταπέδωσαν.

Η ΑΕΚ συνεχίζει πλέον με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την Τρίτη (30.4) παίζει στο Άργος με τον Διομήδη στον 2ο προημιτελικό της Handball Premier.

Λαχτάρα με Σεμέδο

Δυο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι "σημαδεύτηκε" από τον σοβαρό τραυματισμό του Σεμέδο. Ο Πορτογάλος άσος σε μια φάση με παίκτη της ΑΕΚ έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο αγώνας διεκόπη και μετά από λίγα λεπτά υποβασταζόμενος και με τον κόσμο της ΑΕΚ να τον χειροκροτεί οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου. Δεν διεκομίσθει σε νοσοκομείο και στο δεύτερο μέρος επέστρεψε στον πάγκο για να δει το παιχνίδι.

Έως τότε ο Πορτογάλος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 5 γκολ.

ΑΕΚ- Μαδέιρα 22-30 (9-13 ημχ.)

ΑΕΚ (Γραμματικός): Ζαμπούνης, Νικολαϊδης, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 6, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν 4, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 2, Μυλωνάς, Αργυρού, Παλεβίτσιους 7, Βραζάλιτσα 3, Μπαλάσκας.
ΜΑΔΕΪΡΑ (Φιντάλγκο): Σίλβα, Λίμα, Σοάρες 2, Μάρτινς 1, Ριμπέιρο 3, Σάντος 5, Καρβάλιο, Λαντιμ, Νογκέιρα 7, Σόουζα 4, Μιράντα 1, Σεμέδο 5, Πενέδα 1, Καπντεβίλ, Περέιρα 1.

Διαιτητές: Μπούτζακ- Ζαχράντικ (Σλοβακία), Παρατηρητής: Μιχιταριάν (Αρμενία), Δίλεπτα : 4-5, Πέναλτι: 3/5-5/5

 

Τελευταία Νέα