ΑΕΚ - Ολυμπιακός 20-13

Gazzetta team
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 20-13

bet365

Η Ένωση νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έκανε με... πάρτι το 2-0 στην σειρά των τελικών της Handball Premier και ετοιμάζεται για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Match point πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, η οποία με μια επιβλητική εμφάνιση μπροστά σε περίπου 1000 οπαδούς της, επικράτησε 20-13 του Ολυμπιακού και άκουσε το «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στο τέλος! Η Ένωση πλέον θέλει μια ακόμα νίκη την Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη, προκειμένου να πανηγυρίσει το φετινό πρωτάθλημα!

To ματς άνοιξε στη συνέχεια, όμως στο ξεκίνημα το σκορ ήταν κλειστό. Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί 2-0, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Ένωση, παρά την δίλεπτη του Τσικογιαννόπουλου και έχοντας τον Ραντούλοβιτς σε εξαιρετική κατάσταση, πήρε εκ νέου «αέρα», αυτή τη φορά πέντε γκολ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πολλά προβλήματα στην επίθεση. Ο Καραμπουνιώτης μείωσε για τον Ολυμπιακό, όμως με τον Ραντούλοβιτς να συνεχίζει με... κατεβασμένα ρολά, η Ένωση συνέχισε το επιθετικός της κρεσέντο, προηγήθηκε με 13-5.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των οπαδών της Ένωσης, που ήταν σε απόσταση αναπνοής, όμως στο αγωνιστικό κομμάτι ο θρίαμβος συνεχιζόταν για την ΑΕΚ. Στο 16-8 ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ στην κόντρα, ο Μισηλίδης μείωσε, αλλά ο Ραντούλοβιτς βγήκε και πάλι μπροστά, σταμάτησε τους Κωστακίδη και Κρητικό και έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να κάνει το 18-9. Ο Λόκεν έστειλε τη διαφορά στο +10, με τον κόσμο να παραληρεί και κάπου εκεί οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν στροφές, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τρία σερί γκολ και να γράφει το τελικό 20-13.

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 2-2, 5-3, 6-3, 10-4, 12-5 (ημχ.), 14-7, 16-8, 17-9, 18-9, 20-11, 20-12

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χρ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 1, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού 3, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Κρητικός 2, Πετρίσεβιτς 2, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς 1, Στούμπης 2, Κανδύλας 1, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα