Όλα έτοιμα για το Run Greece Πάτρας

Όλα έτοιμα για το Run Greece Πάτρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου του Run Greece της Πάτρας το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Όλα έτοιμα για το Run Greece Πάτρας

 
Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Τάκης Πετρόπουλος ως εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων, ο κ. Θεόδωρος Δελλής εκπρόσωπος της WIND, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Ιωάννης Σταματόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Τζελάτης, ο υποδιοικητής της Τροχαίας κ. Δημήτρης Αντωνιάδης, η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Αχαΐας κ. Γεωργία Μητρογιάννη κ.α.

Ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και δήλωσε τη στήριξη τόσο ηθικά όσο και υλικά προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ενισχύει την υγεία των πολιτών και ως εκ τούτου τέτοιες εκδηλώσεις μας βρίσκουν σύμμαχους με τον ΣΕΓΑΣ.  
 
Ο κ. Δελλής ως συμμετέχων κάθε χρόνο υπογράμμισε την αρτιότητα της διοργάνωσης και εξήρε το κοινωνικό πρόσωπο του αγώνα που έχει να κάνει με τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου και της Μητρόπολης. 

Από την πλευρά του ο κ. Σταματόπουλος αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς που συνδράμουν τις προσπάθειες του ΣΕΓΑΣ για ανάπτυξη του δρομικού κινήματος σε όλες τις ηλικίες, έδωσε τα συγχαρητήρια του στον τοπικό ΣΕΓΑΣ για τις άρτιες διοργανώσεις του τα τελευταία χρόνια ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην τεράστια επιτυχία που είχε η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών που διεξήχθη το καλοκαίρι στην Πάτρα.  

Best of internet