Στεφανίδη, Καραλής και Μουζενίδης υποψήφιοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές

Στεφανίδη, Καραλής και Μουζενίδης υποψήφιοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές

Οι Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλής και Οδυσσέας Μουζενίδης είναι υποψήφιοι για τον  τίτλο των κορυφαίων της χρονιάς που πέρασε. 

Στεφανίδη, Καραλής και Μουζενίδης υποψήφιοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές
Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, πανηγύρισε πέρυσι την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού και φυσικά φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. 
 
Στην ίδια κατηγορία υποψήφιες είναι ακόμη οι Μπεϊτία (Ισπανία/ύψος), Πέρκοβιτς (Κροατία/δισκοβολία), Βλόνταρτσικ (Πολωνία/σφυροβολία), Τιάμ (Βέλγιο/έπταθλο), Κόλακ (Κροατία/ακοντισμός), Σίπερς (Ολλανδία/100μ.-200μ.), Σπάνοβιτς (Σερβία/μήκος), Πέτερσεν (Δανία/400μ.εμπ.) και Μάρτον (Ουγγαρία/σφαιροβολία).
 
Στην κατηγορία του "Ανερχόμενου αθλητή" υπάρχουν δύο Ελληνες αθλητές ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Οδυσσέας Μουζενίδης. Ο Καραλής βελτίωσε στη διάρκεια της χρονιάς τρεις φορές την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως στο επί κοντώ Παίδων, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων.
 
Στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφιος και ο σφαιροβόλος Μουζενίδης με χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πανελλήνια ρεκόρ τόσο στην κατηγορία του όσο και στην κατηγορία των Εφήβων. Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τους αθλητές μας στο social media της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κάνοντας Like στις σχετικές αναρτήσεις.
 
Facebook
 
Twitter

Best of internet