Όλα έτοιμα για τον 4ο τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

Όλα έτοιμα για τον 4ο τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

Έκκληση στους πολίτες της Λιβαδειάς να μετάσχουν ενεργά, είτε αγωνιζόμενοι, είτε χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμάκαι η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου για τον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο.

Όλα έτοιμα για τον 4ο τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

Με την λέξη “συνεργασία” να κυριαρχεί οι διοργανωτές τόνισαν ότι σηματοδοτείται η αρχή μιας νέας εποχής στην αναβάθμιση του αγώνα και ευελπιστούν ότι θα είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.

“Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας στέκεται αρωγός στις προσπάθειες αναβάθμισης και θα συμβάλλει για την ανάπτυξη της διοργάνωσης. Θέλουμε στην περιοχή μας ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος να έχει κυρία θέση στα αθλητικά και όχι μόνο, δρώμενα της περιέφερειας” τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

“Εγώ και η κα Παπαθωμά θα μπούμε στην γραμμή εκκίνησης την Κυριακή έστω και συμβολικά για να δώσουμε την στήριξή μας σε αυτή τν προαπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της πόλης. Θέλουμε να κάνουμε τον Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός στη Στερεά Ελλάδα. Το θέλουμε, το πιστέυουμε και θα το πετύχουμε” είπε η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν και μίλησαν εκτός από τις κες Παπαθωμά και Πούλου ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς- Ευβοίας Θανάσης Βλάχος ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του δρομικού κινήματος στη χώρα και στην περιοχή μας, στην συμβολή της ΕΑΣ στον αγώνα ενώ μετέφερε και τις ευχές για καλή επιτυχία του Προέδρου και του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ κκ Παπαναγόπουλου και Σεβαστή.

Η Πρόεδρος του ΑΚΟ Λιβαδειάς Γωγώ Θεοδώρου τόνισε ότι “ο Ομιλος δημιούργησε αυτόν τον αγώνα και τον στήριξε δτάνοντάς τον στην 4η διοργάνωση. Ολο το δυναμικό του Ομίλου είναι επί ποδός σε κάθε βαθμίδα προσπαθώντας για την όσο καλύτερη διοργάνωση”.

Ο Διοηκητής Τροχαίας Κώατας Τοπάλης, έστειλε μήνυμα στου πολίτες να σεβαστούν την προσπάθεια που γίνεται στην πόλη της Λιβαδειάς. “Η Τροχαία είναι έτοιμη και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της για την ασφάλεια των δρομέων. Θέλω να καλέσω τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και την σήμανση”.

Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ Χρήστος Πολατσίδης έκανε αναφορά στις συμμετοχές τω αθλητών, τις διαδρομές και τις διαδικασίες της διοργάνωσης για την ασφάλεια των δρομέων.

 

 

Best of internet