Οι Ολυμπιονίκες στηρίζουν το 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

Gazzetta team
Οι Ολυμπιονίκες στηρίζουν το 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

bet365

Οι δρομείς που θα τρέξουν στον 2ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη στις 2 Οκτωβρίου θα έχουν στο πλευρό τους, Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Οι δρομείς που θα τρέξουν στον 2ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη στις 2 Οκτωβρίου θα έχουν στο πλευρό τους, σπουδαίους Ελληνες Ολυμπιονίκες.

Οπως έγινε και πέρσι στην πρώτη χρονιά του αγώνα, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στηρίζει τον αγώνα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Ο. Βούλα Κοζομπόλη στέλνει το εξής μήνυμα: «Oι Έλληνες Ολυμπιονίκες όπως και πέρσι που έγινε για πρώτη φορά ο Ιστορικός Αγώνας της Νέας Σμύρνης, έτσι και φέτος συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να τρέξουμε όλοι μαζί, να αθληθούμε, να χαρούμε και να αποδώσουμε φόρο τιμής στις χαμένες πατρίδες.»

Οι εγγραφές συνεχίζονται ως την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου για τους για τους τρεις αγώνες (2,5 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ) και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισπεύσουν την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής.

Ο Αγώνας Nea Smyrni Historic Run έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και σκοπό να τιμήσει την ιστορική μνήμη και την πολιτιστική κληρονομιά από τις αλησμόνητες πατρίδες. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής σε αγώνα δρόμου, με πολλές και σημαντικές αθλητικές καινοτομίες, μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον.

Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής, το βαρύτιμο μετάλλιο, οι υποστηρικτικές παροχές και υπηρεσίες αθλητών στους σταθμούς κατά μήκος της διαδρομής, οι υποδομές υποστήριξης στο χώρο εκκινήσεων και τερματισμών, οι αψίδες η σήμανση αλλά ακόμη και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, είναι μερικά από τα στοιχεία που σηματοδοτούν τις υψηλού επιπέδου προδιαγραφές διοργάνωσης του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.neasmirnihistoricrun.gr, www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run

 

Τελευταία Νέα