Πρωτιά στο σπίτι της παγκόσμιας Πρωταθλήτριας!

Gazzetta team
Πρωτιά στο σπίτι της παγκόσμιας Πρωταθλήτριας!

bet365

Η Ελλάδα επικράτησε της διοργανώτριας Σερβίας στα πέναλτι στον τελικό του τουρνουά του Μπορ και κατέκτησε την πρώτη θέση λίγο πριν τους Αγώνες του Ρίο.


Μεγάλη νίκη για την Εθνική μέσα στο «σπίτι» της πανίσχυρης Σερβίας! Μολονότι το τουρνουά του Μπορ είναι φιλική διοργάνωση, αποτελούσε ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και οι παίκτες του Βλάχου έδειξαν πως πάνε στο Ρίο με εξαιρετική ψυχολογία και στοχεύοντας ψηλά!

Στον τελικό του τουρνουά η Ελλάδα βρήκε απέναντι την πανίσχυρη οικοδέσποινα Σερβία, πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης. Ξεκίνησε άσχημα, με τους Πλάβι να προηγούνται 4-1. Ωστόσο, οι παίκτες του Βλάχου γρήγορα αντεπιτέθηκαν, παίρνοντας προβάδισμα με 5-4 και κρατώντας διαφορά δύο τερμάτων μέχει και τρία λεπτά πριν τη λήξη. Ένα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα, οι Σέρβοι ισοφάρισαν, με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτι.

Εκεί η «γαλανόλευκη» έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και πήρε μια νίκη και μια πρωτιά μεγάλης ψυχολογικής σημασίας.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 14-15 (4-1, 0-4, 2-2, 3-2, ΠΕΝ. 5-6)

ΣΕΡΒΙΑ: Πιέτλοβιτς, Μάντιτς 3, Γκόκιτς, Ραντιέλοβιτς, Τσουκ 2, Πιέτλοβιτς, Νίκιτς, Άλεξιτς 2, Γιάκσιτς, Φιλίποβιτς, Μίτροβιτς 1, Ριστίτσεβιτς, Ράσοβιτς 1.

ΕΛΛΑΔΑ (οι σκόρερ και με τα πέναλτι): Φλέγκας, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος, Ποντικέας , Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Γαλανόπουλος, Σολανάκης.

 

Τελευταία Νέα