Επέστρεψε στο... τριφύλλι ο Χαραλαμπόπουλος

Φώτης Καρακούσης
Επέστρεψε στο... τριφύλλι ο Χαραλαμπόπουλος

bet365

Πολίστας του Παναθηναϊκού είναι και πάλι από σήμερα ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον 26χρονο φουνταριστό.

Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση στο πόλο του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση-επιστροφή του Χάρη Χαραλαμπόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο.

Ο Έλληνας φουνταριστός, που επιστρέφει στην ομάδα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας, είναι γεννημένος στις 12/6/1990, έχει ύψος 1.85 και ζυγίζει 94 κιλά.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2015-16 Εθνικός ΟΦΠΦ

2014-15 Παναθηναϊκός Α.Ο.

2013-14 ΑΝΟ Γλυφάδας

2011-13 ΝΟ Αργοστολίου

2009-11 Εθνικός ΟΦΠΦ

-2009 ΝΟ Βουλιαγμένης».

«Χαρούμενος που επιστρέφω σε έναν τεράστιο Σύλλογο»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο Τριφύλλι, ο 26χρονος πολίστας δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε έναν τεράστιο Σύλλογο και στην ομάδα που υποστηρίζω. Πέρασα πολύ ωραία στον Παναθηναϊκό και στην πρώτη μου θητεία και ελπίζω τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχιστεί η εξέλιξη σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, στο τμήμα Υδατοσφαίρισης. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να συμβάλλω σε αυτό».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα