Ατομικό ρεκόρ η Παπαχρήστου στη Φιλοθέη

Ατομικό ρεκόρ η Παπαχρήστου στη Φιλοθέη

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν στο Gala της Φιλοθέης, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ με άλμα στα 14,73μ. (-1,3), το οποίο αποτελεί και τρίτη κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι μετά το άλμα, το οποίο ήταν και το πρώτο της, έτρεξε στην εξέδρα και αγκάλιασε τον προπονητή της και τον σύζυγο της.

Το προηγούμενο ατομικό της ρεκόρ, η Παπαχρήστου το είχε πετύχει στις 11/06/2011 στο πλαίσιο των Βενιζέλειων στα Χανιά και ήταν κατά ένα εκατοστό μικρότερο. Το δεύτερο άλμα της ήταν μεγάλο, αλλά άκυρο...

Με την επίδοση αυτή η Παπαχρήστου κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ δεύτερη κατετάγη η Κολομβιανή Γιοσίρις Ουρούτια με 13.36μ. και τρίτη η Κωνσταντία Ρωμαίο με 13.19μ.

«Ήξερα ότι θα έχουμε θέμα με τον αέρα, άλλα σε όλους μας τους αγώνες συμβαίνει αυτό. Δεν έχω έναν αγώνα με ιδανικό αέρα...

Ήξερα ότι σύντομα θα κάνω μία μεγάλη επίδοση. Ήμουν σταθερή σε όλα τα Diamond League και γι αυτό βρίσκομαι άλλωστε και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Είμαι στην καλύτερη μου φάση, γιατί πλέον μπορώ να διαχειρίζομαι και να ελέγχω καταστάσεις. Ξέρω πότε να κάνω οικονομία δυνάμεων και πότε να καταβάλλω μεγαλύτερη προσπάθεια.

Οι δύο βασικοί μου στόχοι είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες και δεν σκοπεύω να ρισκάρω γι αυτούς με το Diamond League.

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και είμαι χαρούμενη που κατάφερα να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ γιατί αυτό μου ανανέωση την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας», δήλωσε η Παπαχρήστου στο gazzetta.gr.

 

Τελευταία Νέα