Στοκχόλμη με ενδιάμεσο σταθμό τα «Παπαναστάσεια» ο Φιλιππίδης

Gazzetta team
Στοκχόλμη με ενδιάμεσο σταθμό τα «Παπαναστάσεια» ο Φιλιππίδης

bet365

Η Στοκχόλμη είναι ο επόμενος αγωνιστικός στόχος του Κώστα Φιλιππίδη, όμως στα Παπαναστασεια θα γίνει η επόμενη εμφάνιση του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 στο Σόποτ, θα αγωνιστεί την Κυριακή στα Παπαναστάσεια στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του σπουδαίου Κώστα Παπαναστασίου.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα στις 16 του μηνός θα πάρει μέρος στο Diamond League της Στοκχόλμης και δύο ημέρες μετά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. "Φέτος η σεζόν έχει πολλές απαιτήσεις και δυσκολίες. Επιλέξαμε να μην κάνουμε πολλούς αγώνες και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αφήσαμε το Diamond League του Οσλο. Την Κυριακή ο Κώστας θα αγωνιστεί στα Παπαναστάσεια, γιατί θέλουμε να τιμήσουμε τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο", είπε ο Δημήτρης Κυτέας. Ο Φιλιππίδης μετά το Πρωτάθλημα θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Λαντάου (28/6) και από εκεί, ύστερα από μία εβδομάδα προετοιμασίας. θα ταξιδέψει για το Άμστερνταμ ώστε να συμμετάσχει στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.


Ο 30χρονος αθλητής ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν με άλμα στα 5,70 μ. στο Athens Street Event με τα νέα του κοντάρια να δείχνουν ικανά να του δώσουν επιπλέον ώθηση. "Είναι πολύ καλά κοντάρια, όμως, χρειάζεται χρόνος για να βγάλει με αυτά ακόμη καλύτερα αποτελέσματα", συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός. Ο Φιλιππίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στο μάτι στη Σανγκάη θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ, τον πρώτο αγώνα στόχο της σεζόν

 

Τελευταία Νέα