«Κανονικά οι Αγώνες στο Ρίο»

Gazzetta team
«Κανονικά οι Αγώνες στο Ρίο»

bet365

Ο Π.Ο.Υ. αφού υποδέχθηκε την επιστολή κορυφαίων επιστημόνων απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων!

Την αναβολή ή την μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο σε διαφορετική περιοχή ζήτησαν με επιστολή τους προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) 125 κορυφαίοι επιστήμονες. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα οι υγειονομικές αρχές των Ηνωμένων Εθνών απάντησαν, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. «Δεν θα αλλάξει κάτι αν ακυρώσουμε τους Αγώνες ή υπάρξει αλλαγή στον τόπο. Ο καλύτερος τρόπο για να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές της δημόσιας υγείας». Μάλιστα, και οι Ρωσικές Αρχές για την υγεία είναι προς την ίδια κατεύθυνση. Βέβαια, η ανησυχία είναι έντονη για την εξάπλωση του ιού Zika που μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν μια κανονική γρίπη, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πως προκαλεί σοβαρές βλάβες στα έμβρυα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα