Όλα έτοιμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στην άμμο!

Gazzetta team
Όλα έτοιμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στην άμμο!

bet365

Το EBT Finals 2016, καθώς και το pre – EBT ανοίγουν τις πύλες τους αυτή την εβδομάδα στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Έτοιμες να… πατήσουν άμμο και να χαρίσουν ένα μοναδικό θέαμα στους φίλους κι όχι μόνο του Beach Handball το οποίο κερδίζει διαρκώς έδαφος στην Ελλάδα, είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος EBT 2016 και στο pre – EBT που θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη από αύριο Δευτέρα έως και τις 22 Μαΐου, στις πρότυπες εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports club, στην περιοχή της Καρδίας.

Περισσότεροι από 500 αθλητές, προπονητές και παράγοντες του Beach Handball θα χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, το οποίο εκτός από τους αθλητικούς χώρους διαθέτει αίθουσες και βοηθητικούς χώρους, στις οποίες θα φιλοξενηθούν σεμινάρια και παράλληλες δράσεις.
Η Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού Beach Handball με πολλαπλά οφέλη, τα οποία διαχέονται στην τοπική κοινωνία. Πέραν της σπουδαιότητας της διοργάνωσης ως αθλητικό γεγονός, αναδεικνύεται η αναγκαιότητα διασύνδεσης του αθλητισμού με τον τουρισμό και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη.


Οι ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση

Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Μαϊου θα συμμετέχουν συνολικά είκοσι ομάδες, δέκα ανδρών και δέκα γυναικών.
Οι ομάδες των ανδρών είναι,
1 Detono Zagreb από την Κροατία
2 CBP Algeciras από την Ισπανία
3 Dinamit BHC από την Ουγγαρία
4 BHC SKKM‐Ekaterinodar από τη Ρωσία
5 BHC Sesvete Κροατία
6 V.Gaw ‐ Café Rossio από την Πορτογαλία
7 Paksoft Camelot από την Ολλανδία
8 BHT Auto Forum Petra Plock από την Πολωνία
9 BHC 2areg από τη Σερβία
10 G.A.S. Kilkis Akropolis από την Ελλάδα


Οι ομάδες των γυναικών είναι,
1 Agenta Girls από την Ουγγαρία
2 CBP Algeciras από την Ισπανία
3 OVB ‐Beach Girls® από την Ουγγαρία
4 Westsite από την Ολλανδία
5 Paksoft Camelot από την Ολλανδία
6 Detono Zagreb από την Κροατία
7 Reflex AZS AWF Volkswagen Poznan από την Πολωνία
8 Beachqueens από τη Ελβετία
9 CAIPIranhas από τη Γερμανία
10 A.C. Spartacus Goalbet από την Ελλάδα.


Οι αθλητές υπόσχονται ένα πλούσιο αγωνιστικό θέαμα το οποίο θα μεταδίδεται απευθείας σε τηλεοπτικά δίκτυα όλης της Ευρώπης μέσω livestreaming.


«Πρόβα τζενεράλε» με pre-EBT
Από τη Δευτέρα (16/05) μέχρι και την Τετάρτη(18/05) όμως, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες Pre-EBT 2016 που αποτελούν και την «πρόβα τζενεράλε» της σπουδαίας αυτής, γιορτής του αθλήματος.
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, το οποίο έχει ενταχθεί τόσο στο ευρωπαϊκό σιρκουί, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα του Beach Handball, είναι πέντε ανδρών και πέντε γυναικών.
Συγκεκριμένα, οι ανδρικές ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες Pre-EBT 2016 είναι οι εξής: G.A.S. KILKIS AKROPOLIS από την Ελλάδα, BEACH BOYS 2012-A.C. KIKLOPES ALEXANDROUPOLIS από την Ελλάδα, A.C. PONTIOI KILKIS «GOLDEN WAVES» από την Ελλάδα, S.C. EKATERINODAR από τη Ρωσία και BHT AUTO FORUM PETRA PLOCK από την Πολωνία.
Αντίστοιχα, οι γυναικείες ομάδες είναι από την Ελλάδα, A.C. SPARTACUS GOALBET, GREECE UNDER-16, AOA KASTORIAS και UNDER-16 GREECE και η KANONIERKY από τη Σλοβακία.


Το πρόγραμμα των τελικών

Στις 20 του μηνός, ημέρα Παρασκευή ξεκινά η τελική φάση του Διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Handball επιφυλάσσοντάς μας εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.
Την πρώτη ημέρα οι αγώνες ξεκινούν στις 11 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 6 μ.μ., τη δεύτερη η έναρξη θα γίνει στις 10 το πρωί και η τελευταία αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ, ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, η έναρξη θα γίνει στις 10 το πρωί, ενώ μετά τις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και η απονομή των μεταλλίων.
Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του EBT FINALS 2016 (www.ebtfinals2016.gr).

 

Τελευταία Νέα