Ξεκινάει από το Αμβούργο ο Πούλιος!

Gazzetta team
Ξεκινάει από το Αμβούργο ο Πούλιος!

bet365

Ο Κώστας Πούλιος ρίχνεται στο κυνήγι κατάκτησης του ορίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο πρωταθλητής του μαραθωνίου θα αναχωρήσει την Τετάρτη (13/4) για τη Γερμανία προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο του Αμβούργου στις 17 του μηνός. Ο αθλητής έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στον μαραθώνιο του Ντίσελντορφ , μια εβδομάδα μετά, στον οποίο θα τρέξει μόνο αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως το έχει προγραμματίσει στο Αμβούργο.

«Αρχικός στόχος είναι να τρέξω στο Αμβούργο. Αν όμως ο καιρός δεν είναι καλός ή αν εγώ έχω κάποιο άλλο πρόβλημα, δεν θα μπω στον αγώνα. Αντίθετα θα παραμείνω για μία εβδομάδα στη Γερμανία, προκειμένου να τρέξω στο Ντίσελντορφ (24/4).

Επέλεξα να κάνω αυτόν τον προγραμματισμό, ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα έχω και δεύτερη ευκαιρία», είπε ο έμπειρος αθλητής του μαραθωνίου, ο οποίος έχει ως βασικό στόχο το όριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Η προετοιμασία έχει πάει καλά και πιστεύω όπως θα καταφέρω να πετύχω το στόχο μου». Ο Πούλιος, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 2.17.12 από το 2011, ήταν ανάμεσα στους αθλητές, που είχαν τρέξει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

 

Τελευταία Νέα