Επόμενος σταθμός του Run Greece, το Ηράκλειο

Gazzetta team
Επόμενος σταθμός του Run Greece, το Ηράκλειο

bet365

Στη δεύτερη στάση του Run Greece, το Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Tύπου, με αφορμή τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Απριλίου, στο Ηράκλειο,

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Αντωνακάκης και ο εκπρόσωπος της WIND Μιχάλης Πλερωνάκης.

Στο σύνολο τους οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως και φέτος το Run Greece θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το νησί και θα δώσει τη δυνατότητα σε δρομείς όλων των ηλικιών να ζήσουν την μοναδική εμπειρία.

Παράλληλα οι διοργανωτές έκαναν γνωστές και τεχνικές λεπτομέρειες, όπως ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 από τις 10.00 μέχρι τις 20.00, από το Παγκρήτιο Στάδιο – Θύρα 1.

Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν ένα φάκελο που θα περιλαμβάνει:

• Τον Αριθμό Συμμετοχής τους με ενσωματωμένο Chip Χρονομέτρησης

• Παραμάνες

• Αυτοκόλλητο με τον Αριθμό Συμμετοχής τους για την Τσάντα του Δρομέα

Επιπλέον θα παραλάβουν την Τσάντα του Δρομέα με τις Τεχνικές Οδηγίες.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 12 Απριλίου 2016. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 5 Απριλίου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τυπωμένο το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για τους αγώνες 5 και 10χλμ αλλά και τον αγώνα παιδιών είτε online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης ή με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης σε από τα παρακάτω σημεία:

- Περιφέρεια Κρήτης, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου (1ος Όροφος, 08.00 – 15.00)

- Δήμος Ηρακλείου, Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού – Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω (3ος Όροφος, 09.00 – 14.00)

- Στάδιο Ελευθερίας, Γραφείο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης – Χανιώπορτα (09.00 – 14.00 και 17.00 – 20.00)

 

Τελευταία Νέα