Αγωνιστική δράση σε Ρουμανία και ΗΠΑ

Gazzetta team
Αγωνιστική δράση σε Ρουμανία και ΗΠΑ

bet365

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, την περασμένη εβδομάδα στον Αγιο Κοσμά, θα αγωνιστεί το Σάββατο (12/3) στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων ο Μιχάλης Αναστασάκης.


Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας βελτίωσε το περασμένο Σάββατο το ατομικό του ρεκόρ στη σφυροβολία με βολή στα 74,52 μ. και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στα κορυφαία γεγονότα της σεζόν. Στον αγώνα, που θα γίνει στο Αράντ της Ρουμανίας ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει ακόμη και επιδόσεις στα 75,00 μέτρα.

Μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή θα αγωνιστούν στην ίδια διοργάνωση η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου και η Ηλιάνα Κοροσίδου. Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας έχοντας ήδη εξασφαλίσει από την περσινή χρονιά το όριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκινάει τους αγώνες της με στόχο στο εγγύς μέλλον να βελτιώσει το 61,40 μ., που είναι το ατομικό της ρεκόρ.

Η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα την προετοιμασία της και ευελπιστεί να ξεκινήσει τη χρονιά με μια μεγάλη βολή. Μια καλή εμφάνιση θα επιδιώξει στη σφυροβολία και η Κοροσίδου, που με περσινό 66,47 μ. έχει κάθε λόγο να σκέφτεται το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, διοργάνωση για την οποία χρειάζεται βολή στα 68,00 μέτρα.

Εξάλλου στην τελική φάση του Κολεγιακού Πρωταθλήματος στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα θα αγωνιστούν το Σάββατο η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος και ο Νίκος Σκαρβέλης στη σφαιροβολία. Αμφότεροι θα επιδιώξουν να βελτιώσουν τα φετινά τους ρεκόρ και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χειμερινή σεζόν.

Η Γκούσιν παρά τα προβλήματα τραυματισμών έχει ξεπεράσει το 1,86 μ. στο ύψος, ενώ ο Σκαρβέλης έστειλε τη σφαίρα στα 20,36 μ., επίδοση που δείχνει πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τη συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

 

Τελευταία Νέα