Πανελληνιονίκης 15 ετών και 2 μηνών!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πανελληνιονίκης 15 ετών και 2 μηνών!

bet365

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου είναι η κάτοχος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο άλμα επί κοντώ, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή ξεπέρασε τα 3,90μ., ενώ στην συνέχεια προσπάθησε στα 4μ. χωρίς επιτυχία. Νωρίτερα, η μικρή που δείχνει να έχει τσαγανό και θέληση για σπουδαίες επιδόσεις στο μέλλον ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 3,45 και 3,65μ. και έκανε μία άκυρη στα 3.80μ.
«Είμαι χαρούμενη που ισοφάρισα το ατομικό μου ρεκόρ. Ήθελα και παραπάνω, αλλά δεν βγήκε. Στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων της Τιφλίδας, όπου θέλω να κάνω ένα άλμα πάνω από τα 4μ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και την οικογένεια μου», δήλωσε η νεότερη πρωταθλήτρια Ελλάδας στο επί κοντώ και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να αγωνιστεί η Κυριακοπούλου, την οποία θαυμάζω από μικρή». Τέλος, η μαθήτρια της Α’ Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ιλίου δεν παρέλειψε να κάνει παράπονα για τον καθηγητή της στην γυμναστική στο σχολείο: «Έβγαλα γενικό μέσον όρο 18,6 και ο γυμναστής μου έβαλε 19… Μετά από αυτό, θα πηγαίνω με τζιν στην γυμναστική», είπε γελώντας.
Από την πλευρά του ο προπονητής της, Φώτης Στεφανή τόνισε: «Είναι μία αθλήτρια που έχω από 9 ετών και την νιώθω σαν παιδί μου. Η ψυχοσύνθεση της είναι πρωταθλήτριας και θα φτάσει πολύ ψηλά».

Tη δεύτερη θέση με άλμα στα 3,90 μ. πήγε στην Έλεν Κλαούντια Πόλακ και την τρίτη η Μυρτώ Κασσωτάκη με άλμα στα 3,45μ.

Στα σύνθετα η Σοφία Υφαντίδου έκανα αγώνα ξεμούδιασμα εν μέσω της προετοιμασίας για τον ανοικτό στίβο, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει την πρώτη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Η έμπειρη πρωταθλήτρια δε δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη θέση στο πένταθλο με 3.825 β.,επίδοση που είναι η 10η όλων των εποχών στην Ελλάδα. Η αθλήτρια συμμετείχε για πρώτη φορά σε διοργάνωση κλειστού στο πένταθλο.

«Η απόφαση να αγωνιστώ ήταν έκτακτη, γι αυτό και δεν είχα προετοιμαστεί γι αυτόν τον αγώνα. Μάλιστα ένιωσα και μία ενόχληση στον γλουτό, όμως δεν είναι κάτι σοβαρό. Όμως συνέπεσε με την βράβευση μου από τον ΣΕΓΑΣ και το γεγονός ότι ήθελα να δώσω βαθμούς στο νέο μου σύλλογο μου, τον Πανναξιακό. Σε δύο μήνες θα λάβω μέρος σε έναν αγώνα στην Ιταλία με στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. »

Ο Παναγιώτης Μάντης πραγματοποίησε καλή παρουσία στο 7αθλο των Ανδρών με 5.127 β., με τον Δημήτρη Αλαμπρίτη να ακολουθεί με 4.531 β. και τον Στέλιο Ποντικέα να ακολουθεί με 4.485 β.

 

Τελευταία Νέα