Στο πάρκο τραυματίστηκε ο Φέντερερ...

Στο πάρκο τραυματίστηκε ο Φέντερερ...

Στο πάρκο τραυματίστηκε ο Φέντερερ...

Σύμφωνα με ελβετικά δημοσιεύματα ο Ρότζερ Φέντερερ τραυματίστηκε στο γόνατο μετά τον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν, σε μία βόλτα που πήγε στο πάρκο με τις δίδυμες κόρες του.

Ο «Βασιλιάς», ο οποίος υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση και να λείψει από την αγωνιστική δράση για ένα μήνα, φέρεται να τραυματίστηκε στη βόλτα που πήγε με τις Σαρλίν Ρίβα και Μίλα Ρόουζ στο πάρκο της Μελβούρνης.

Ο Φέντερερ ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως χθες υποβλήθηκα σε αρθροσκοπική επέμβαση στο γόνατό μου. Τραυματίστηκα στο γόνατο μια μέρα μετά τους ημιτελικούς της Αυστραλίας. Αφού πέρασα από εξετάσεις όταν γύρισα σπίτι, έμαθα ότι είχα ρήξη στο μηνίσκο μου. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μου σε Ρότερνταμ και Ντουμπάι, ανυπομονούσα να παίξω σε αυτά τα τουρνουά. Παρά αυτό το ατυχές πισωγύρισμα, είμαι ευγνώμων και αισιόδοξος, γιατί ο γιατρός μου είπε πως η διαδικασία ήταν επιτυχής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποκατάστασή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω στο tour το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξή σας. Θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα». 

Η επιστροφή του Ελβετού αναμένεται στις αρχές Μαρτίου αν όλα  πάνε καλά με την αποκατάσταση του. 

Best of internet