Νίκη στην Αθήνα, εισιτήριο για Άμστερνταμ

Gazzetta team
Νίκη στην Αθήνα, εισιτήριο για Άμστερνταμ

bet365

Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα γίνει ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας και μαζί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου, ο νικητής του οποίου θα πάρει πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Ενας αγώνας γιορτή για το κέντρο της Αθήνας, στον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν πολίτες όλων των ηλικιών, στις αποστάσεις 5χλμ και 3χλμ.

Το αγωνιστικό βάρος αναμφίβολα θα πέσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, εκεί όπου θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι Ελληνες αθλητές. Το κίνητρο γι΄αυτούς φέτος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς η ομοσπονδία έχει αποφασίσει πως ο νικητής και η νικήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πάρει απευθείας την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ, το οποίο θα γίνει στο Άμστερνταμ.

Η απόφαση αυτή αναμφίβολα θα αποτελέσει μεγάλο κίνητρο για τους Ελληνες μαραθωνοδρόμους, που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ, το πρόγραμμα του οποίου φέτος περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο (συμβαίνει τις χρονιές που το Ευρωπαϊκό συμπίπτει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες).

 

Τελευταία Νέα