Tρία πανελλήνια ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Tρία πανελλήνια ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη

bet365

Τρία πανελλήνια ρεκόρ και καλές επιδόσεις στο σύνολο των αγωνισμάτων, ήταν ο απολογισμός της ημερίδας στη Θεσσαλονίκη.

Τα πανελλήνια ρεκόρ σημείωσαν ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία και η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου στα 60 μ. εμπ. Στη διάρκεια του απογεύματος ο Μιχάλης Μερτζανίδης είχε πολύ καλή παρουσία στο μήκος, όπου ήταν νικητής με 7,61 μ., επίδοση που του επιτρέπει να σκέφτεται ακόμη μεγαλύτερα άλματα στους αγώνες, όπου θα ακολουθήσουν. Στο ίδιο αγώνισμα ο Νίκος Ξενικάκης ήταν δεύτερος με 7,27 μ. και ο Μίλτος Τεντόγλου τρίτος με 7,22 μέτρα.

Στο τριπλούν αγωνίστηκε ο Μανώλης Μακρής, όπου ήταν νικητής με 15,45 μέτρα. Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν και στη σφαιροβολία των ανδρών με τον Φράντσι Λατιφλάρι να επικρατεί με 16,97 μ., παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Πολύ καλή εμφάνιση και ατομικό ρεκόρ, από τον Κυριάκο Ζώτο, που ακολούθησε με 16,95 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη έκανε τον πρώτο του αγώνα με περιστροφικό παλμό, τον οποίο και δουλεύει από τον Οκτώβριο. Η τριάδα έκλεισε με τον Στράτο Νικολαΐδης, ο οποίος είχε βολή στα 14,37 μέτρα.

Ο Γιώργος Φράγγογλου ήταν νικητής στο ύψος, εκεί όπου τελικά δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Μπανιώτης, ενώ ο παίδας Σιδηρόπουλος ξεπέρασε το 1,93 μέτρα.
Η Κυριακή Σαμάνη ήταν πρώτη στα 60 μ. με 7.72, ενώ στο επί κοντώ ο Νίκανδρος Στυλιανού ξεπέρασε τα 5,10 μέτρα. Η νεάνιδα Ελένη Κουτσαλιάρη προσγειώθηκε στα 5,68 μ. στο μήκος και η Χριστίνα Αλβερτσιάν στα 12,76 μ. στο τριπλούν.

 

Τελευταία Νέα