Και ο Μπαχ στην γιορτή της ΕΟΕ

Gazzetta team
Και ο Μπαχ στην γιορτή της ΕΟΕ

bet365

Λάμψη πρωταθλητών αλλά και ξεχωριστούς προσκεκλημένους θα έχει η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19.00.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Πάτρικ Χίκεϊ και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν, το 2015, μετάλλια στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μπακού 2015», στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας «Τιφλίδα 2015» καθώς και οι αθλητές που έχουν προκριθεί μέχρι σήμερα στους Ο.Α. «Ρίο 2016».


Θα τιμηθούν επίσης οι χορηγοί της Ε.Ο.Ε., το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλόπουλου και το Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου μαζί με τους υποστηρικτές της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, Όμιλος Ευρωκλινική, Ευρωπαϊκή Πίστη και Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.
Τέλος θα βραβευθεί ο Λάμπης Νικολάου που αποχώρησε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας, για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του στο Ολυμπιακό και αθλητικό κίνημα.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα