Τα Gazzetta Awards 2015 του Γιάννη Φουντούλη

Τα Gazzetta Awards 2015 του Γιάννη Φουντούλη

Η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς συνεχίζεται και ο περιφερειακός της Εθνικής Ελλάδος Υδατοσφαίρισης απονέμει τα δικά του βραβεία!  

Τα Gazzetta Awards 2015 του Γιάννη Φουντούλη

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Το gazzetta.gr συνάντησε τον διεθνή πολίστα στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για το 2015, όπου η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών αναδείχθηκε η κορυφαία ομάδα της χρονιάς που οδεύει προς το τέλος της και του ζήτησε να κάνει τη δική του απονομή!

«Επιλογή μου απ'τις ομάδες  είναι η Εθνική Ομάδα Πόλο. Θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και η επιτυχία μας ήταν μεγάλη, δεδομένου μάλιστα ότι είχαν περάσει 10 χρόνια απ' την προηγούμενη υψηλή διάκριση της Εθνικής Ομάδας στο άθλημα.

Στην κατηγορία των αθλητών επιλογή μου είναι ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και με τις εμφανίσεις του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού έδειξε οτι είναι αθλητής πολύ υψηλού επιπέδου.

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη είναι η επιλογή μου στις γυναίκες, καθώς κατέκτησε με τον Ολυμπιακό τα πάντα στην περασμένη σεζόν.

Τέλος, απ' την κατηγορία των προπονητών ψηφίζω τον Θοδωρή Βλάχο. Ήταν καθοριστική η προσπάθεια και η δουλειά του στην επιτυχία μας με τον Ολυμπιακό, όπου κατακτήσαμε πέρυσι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

» Φυσικά, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι στηρίζω το χώρο και το άθλημα μου! Βλέπω από μέσα την προσπάθεια που γίνεται και αναπόφευκτα επηρεάζομαι. Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την ίδια σεζόν και υπό άλλες συνθήκες ίσως αυτός να ήταν η πρώτη επιλογή μου».

Ερωτηθείς για τη χρονιά που πέρασε και τον τρόπο με τον οποίον «σημάδεψε» γενικά την ελληνική υδατοσφαίριση, ο παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε: «Το 2015 ήταν μια καλή χρονιά για το ελληνικό πόλο. Η Εθνική Ομάδα κατάφερε να επανέλθει στις υψηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης και ελπίζω το 2016, που είναι μια κομβική χρονιά με πολλές υποχρεώσεις, να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει»!

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Best of internet