Παολίνι: «Έκανα χρήση κοκαΐνης»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παολίνι: «Έκανα χρήση κοκαΐνης»

bet365

Ο Λούκα Παολίνι παραδέχτηκε στην Gazzetta delo Sport ότι έκανε χρηση κοκαΐνης. Ο ποδηλάτης της Katusha, αποβλήθηκε από τον φετινό Γύρο Γαλλίας, όταν το δείγμα που ελήφθη την 4η μέρα του αγώνα βρέθηκε θετικό.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση ο Ιταλός, που αρχικά επικαλούνταν την αθωώτητα του, παραδέχτηκε ότι είχε κανει χρήση της απαγορευμένης ουσίας, αφού ήταν εξαρτημένος από υπνωτικά χάπια.

«Ήμουν σκλάβος των υπνωτικών χαπιών και αυτό ήταν πολύ λυπηρό. Γρήγορα διαπίστωσα ότι αυτό δεν ήταν ατύχημα. Απώλεσα την αθλητική μου υπόσταση, αλλά ξαναγεννήθηκα ως άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Έκανα χρήση κοκαΐνης, γιατί άνοιγαν τα μάτια μου και αντιστάθμιζαν τη δράση των υπνωτικών χαπιών. Εξαιτίας του επεισοδίου με την κοκαΐνη ξανάγινα άνθρωπος.

Ξαναζώ. Αν αυτό είναι το τίμημα για να νιώθω άνθρωπος είμαι περισσότερο από διατεθειμένος να το πληρώσω. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και δεν θα αναζητήσω δικαιολογίες. Λέω την ιστορία μου για να μην επαναλάβουν κάποιοι τα ίδια λάθη με μένα.

Δεν ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να ξαναβάλω νούμερο στην πλάτη μου και να ξανακαβαλήσω ποδήλατο, αλλά το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα ήταν ότι: Πρέπει να μην κρατώ τα πάντα μέσα μου και όταν έχω πρόβλημα να ζητώ βοήθεια», δήλωσε ο Παολίνι.

 

Τελευταία Νέα