Τα gazzetta awards της Νικόλ Κυριακοπούλου! (gTV)

Τα gazzetta awards της Νικόλ Κυριακοπούλου! (gTV)

Τα gazzetta awards της Νικόλ Κυριακοπούλου! (gTV)

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς και η «διαμαντένια» Ελληνίδα αθλήτρια του Στίβου απονέμει τα δικά της βραβεία μιλώντας στην κάμερα του gTV!    

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

«Αποχαιρετώντας» μια φανταστική χρονιά, που της έφερε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015 στο Πεκίνο και την 1η θέση στη γενική κατάταξη του Diamond League, το βράδυ της Τρίτης η Κυριακοπούλου αναδείχθηκε απ’ τα μέλη του ΠΣΑΤ η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2015!

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στην εκδήλωση και ζήτησε απ’ την Νικόλ Κυριακοπούλου να κάνει τη δική της απονομή!

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

 

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο:

Best of internet