Δράκου και Δημητριάδης για το Ευρωπαϊκό της Νετάνια

Gazzetta team
Δράκου και Δημητριάδης για το Ευρωπαϊκό της Νετάνια

bet365

Η «άτυχη» της ελληνικής αποστολής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25άρας πισίνας που ολοκληρώθηκε χθες στην Νετάνια του Ισραήλ, Νόρα Δράκου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένη από την ίωση που δεν της επέτρεψε να αποδώσει όπως θα ήθελα στην διοργάνωση.

«Δυστυχώς το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο της καριέρας μου. Η γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε από την πρώτη ημέρα που έφτασα στο Ισραήλ, με εξάντλησε και έτσι δεν μπορούσα να αποδώσω ούτε το ελάχιστο αυτών που ήμουν προετοιμασμένη. Αυτά όμως συμβαίνουν. Πλέον αφήνω πίσω μου την συγκεκριμένη διοργάνωση και κοιτάω μπροστά στην πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά μου. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ανδρέα Βαζαίο για την πολύ καλή παρουσία του στο Ισραήλ και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου».

Από την πλευρά του ο Στέφανος Δημητριάδης, υποστήριξε: «Είμαι εν μέρει ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Θα μπορούσα να πάω λίγο καλύτερα στα 200μ. πεταλούδα, όμως δεν ήταν βασικός μου στόχος αυτοί οι αγώνες. Η πορεία της προπόνησης μου είναι αρκετά καλή όπως φάνηκε και στην Κύπρο. Από εδώ και στο εξής θα ανεβάσω ρυθμούς, για να είμαι έτοιμος για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου».

 

Τελευταία Νέα