Μεταγραφή ποδοσφαίρου και στο χάντμπολ η Παρί

Gazzetta team
Μεταγραφή ποδοσφαίρου και στο χάντμπολ η Παρί

bet365

Την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του χάντμπολ έκανε η Παρί με τους Γάλλους να αποκτούν τον Νίκολα Καράμπατιτς δίνοντας στην Μπαρτσελόνα 2.000.000 ευρώ!

Στο ποδόσφαιρο κάνουν ότι θέλουν στο μεταγραφικό παζάρι, με τα κεφάλαια από το Κατάρ να δίνουν την ευχέρεια για μεγάλες κινήσεις. Παίκτες όπως ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Καβάνι και πολλοί άλλοι έχουν γίνει κάτοικοι Παρισιού φορώντας τη φανέλα της Παρί.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου όμως δεν έμειναν εδώ και έκαναν και το μεγαλύτερο μεταγραφικό μπαμ και στο χάντμπολ αποκτώντας τον κορυφαίο αθλητή του κόσμου Νίκολο Καράμπατιτς. Ο Γάλλος που στην καριέρα του έχει κατακτήσει τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα το εννοούμε με τους τίτλους του να φτάνουν τους 53, αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, με τους Γάλλους να δίνουν στους Ισπανούς 2.000.000 ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος.

Ο 31χρονος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2019, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ και συνολικά το κόστος να ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ!!! Στην Παρί στοχεύουν κορυφή και στο άθλημα αυτό, ενώ ο Καράμπατιτς θέλει να κατακτήσει το 4ο Τσάμπιονς Λιγκ με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, μιας και το έχει πάρει με Μονπελιέ, Κίελο και Μπαρτσελόνα.

 

Τελευταία Νέα