10η σερί χρονιά τελικό στο Χάλε ο «Βασιλιάς»

10η σερί χρονιά τελικό στο Χάλε ο «Βασιλιάς»

bet365

Τα σερβίς του Ίβο Κάρλοβιτς «περνάνε» παντού όχι όμως στον Ρότζερ Φέντερερ, που τον νίκησε για 13η φορά σε 14 αγώνες και πήρε το «εισιτήριο» για 10η διαδοχική χρονιά στον τελικό του Gerry Weber Open, που διεξάγεται στο Χάλε της Γερμανίας.

Ο Βασιλιάς συμπλήρωσε τις 50 νίκες στη διοργάνωση και αύριο θα διεκδικήσει τον τρίτο σερί τίτλο στο Χάλε και 8ο συνολικά στο γρασίδι. Ο Φέντερερ χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 28 λεπτά για να κάμψει τον Κροάτη με 7-6 (3), 7-6 (4).

Παράλληλα, ο Ελβετός βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ σε 33-6, φτάνοντας στον 130ό τελικό της καριέρας του, εκ των οποίων έχει αποχωρήσει με το τρόπαιο στους 85! Αν καταφέρει αύριο να στεφθεί πρωταθλητής θα είναι η πρώτη φορά από το 2012 που κερδίζει τίτλο σε 3 διαφορετικές επιφάνειες, σκληρή, χώμα, χόρτο.

Αντίπαλος του Φέντερερ στον τελικό θα είναι ο Αντρέας Σέπι, ο οποίος δεν κουράστηκε καθόλου να πάρει την πρόκριση, αφού ο Κέι Νισικόρι αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που ο Σέπι προκρίνεται χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας, αφού και στον προημιτελικό ο Γκαέλ Μονφίς είχε εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού. Σέπι και Φέντερερ έχουν συναντηθεί 12 φορές με τον Ιταλό να έχει κερδίσει μόλις 1.

 

Τελευταία Νέα