Ο απόηχος του 27ου No Limits! (pics)

Gazzetta team
Ο απόηχος του 27ου No Limits! (pics)

bet365

Συγκίνηση, υπερηφάνεια, δύναμη ψυχής και δέος για πόσα είναι τελικά ικανός να καταφέρει ο άνθρωπος!

Αυτά και πολλά άλλα νιώσαμε όσοι παρακολουθήσαμε το 26ο No Limits, το κορυφαίο μαχητικό show της Γωγώς Μπιτάκου που συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Στάδιο Έσπερος στην Καλλιθέα.

Με διακριτικό τίτλο ‘’Magic One’’ παρουσίασε ως βασικό main fight τον αγώνα για διεκδίκηση τίτλου μεταξύ του μοναδικού μονόχειρα πυγμάχου στον κόσμο του Βαγγέλη Χατζή και του Γεωργιανού Johny Toradje.

Μια μάχη που κυριολεκτικά ξεσήκωσε το κοινό κάνοντας όλους να ξεχάσουν ότι ο Χατζής( Vizantinos Target Sport Club) έπαιζε με ένα χέρι, γρήγορο, εκρηκτικό και πολύ δυνατό παιχνίδι που έληξε με τον ‘’Magic One’’ να φοράει τη ζώνη του θεσμού στο τέλος της βραδιάς συγκινημένος που κατάφερε με επιμονή και σκληρή προσπάθεια να κερδίσει το σεβασμό όλων, ενώ για τον αγώνα του ήρθε ειδικά από την Αγγλία ο δάσκαλός του στην Αγγλία Owen Comrie διεθνούς σπουδαιότητας παράγοντας της μαχητικής σκηνής.

Το Show άνοιξε όπως πάντα η διοργανώτρια και παρουσιάστρια του No Limits με ξεχωριστή είσοδο , παρουσιάζοντας με το δάσκαλο Γιώργο Περγιάλη την παραδοσιακή Ιαπωνική τέχνη του σπαθιού IAIDO φορώντας τα παραδοσιακά γκι.

Πολύ εντυπωσιακές και οι διεθνείς Muay Thai αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο , που έληξαν 1-1, με νικητή τον Έλληνα Αντώνη Πολυχρόνη , μαθητή του παγκόσμιου πρωταθλητή Σταμάτη Μπιτάκου( Stam The Showman Academy) απέναντι στον Κύπριο Σωτήρη Χριστοδούλου , ενώ η μάχη ανάμεσα στους δεκάχρονους μαχητές Κατσίγιαννη και Χριστοδούλου έληξε με νικητή τον Κυριάκο Χριστοδούλου.

Ο Έσπερος σείστηκε από το χειροκρότημα και στην επίδειξη Brazilian Jiu Jitsu που έκανε ο Δημήτρης Παπαργύρης με το δάσκαλό του Γιάννη Μπλουτή . Ο Παπαργύρης έχει διαγνωστεί με ανίατη ασθένεια και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, οι γιατροί του έδιναν 3 μήνες ζωή , ωστόσο μέσα από τον πρωταθλητισμό κατάφερε να επιζήσει και κυρίως να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Νωρίτερα προηγήθηκαν διασυλλογικοί αγώνες πυγμαχίας, Kick Boxing, Muay Thai, με αθλητές από κορυφαίες σχολές της Αττικής με στόχο την ανάδειξη των νέων πρωταγωνιστών της δεύτερης δεκαετίας του No Limits.

Δέκα χρόνια τώρα σημαντικό είναι και το κοινωνικό έργο του No Limits, με καμπάνιες κατά των ναρκωτικών και της αυτοχειρίας και αυτή τη δράση στήριξαν και στο No Limits 26, οι πρωταγωνιστές τασσόμενοι όλοι κατά της παιδικής κακοποίησης και προβάλλοντας μέσα από τις πολυάριθμες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά το έργο του Εθνικού Νηπιοτροφείου (Καλλιθέα) που φιλοξενεί άπορα και κακοποιημένα παιδάκια.

Στη διοργάνωση παρέστησαν και οι καλλιτέχνες Πέτρος Ίμβριος, Νίκος Βουρλιώτης, TNS, Στηβ Ντούζος , ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Γεωργόπουλος και πολλοί άλλοι.

Για άλλη μια φορά ο αγαπητός θεσμός προσέφερε ελπίδα , αισιοδοξία, ψυχαγωγία μα πάνω από όλα την πεποίθηση πως τελικά …δεν υπάρχουν όρια….όλα είναι εφικτά!

 

Τελευταία Νέα