Oλυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-10

Oλυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-10

bet365

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Βουλιαγμένη 10-9 στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Α1 πόλο γυναικών, με αποτέλεσμα να αναβάλλει τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για την οποία είχαν προετοιμαστεί στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε νωθρά, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια τα κορίτσια του Κώστα Δήμου ανέβασαν ρυθμό, με τις Ερυθρόλευκες να μην ανταποκρίνονται.

Το μυστικό της επιτυχίας της Βουλιαγμένης ήταν σίγουρα η τερματοφύλακας της Ελένη Κούβδου αλλά και το γεγονός ότι κατάφεραν να περιορίσουν την Ασημάκη. Η τελευταία στην αρχή έκανε πάρτι πετυχαίνοντας τρία γκολ το πρώτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Κώστα Δήμου εντόπισε γρήγορα την αδυναμία της και έκτοτε άλλαξε ο ρους του αγώνα.

Σε ότι αφορά τις Ερυθρόλευκες ενώ αρχικά μπήκαν με αυτοπεποίθηση, στην συνέχεια ατόνισαν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν στο τελευταίο οκτάλεπτο να καλύψουν τη διαφορά.

Μία φάση που προκάλεσε δικαίως την μήνι των οπαδών του Ολυμπιακού ήταν το γκολ της Ξενάκη (8-10), 1:30 πριν από το τέλος του αγώνα, με τον χρόνο της επίθεσης να έχει τελείωσει, όπως φάνηκε από το replay της Νovasports.

Το επόμενο ραντεβου των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 28/5 στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ στο Λαιμό (18.30).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 9-10

Οκτάλεπτα: 4-2, 0-2, 2-4, 3-2

Ολυμπιακός: Ασημάκη 3, Πλευρίτου Ελ.1 , Αβραμίδου 3, Μανωλιουδάκη 2

Βουλιαγμένη: Ξενάκη 2, Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Βασ. 1, Γερόλυμου 2, Κοντογιάννη 1, Ρουμπέση 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα