Αβραμίδου: «Τώρα θέλουμε το πρωτάθλημα»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αβραμίδου: «Τώρα θέλουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Καλός ο Ευρωπαϊκός τίτλος, αλλά καλύτερος όταν συνοδεύεται από το εγχώριο πρωτάθλημα, υπογράμμισε η Άλκηστις Αβραμίδου, λίγες ώρες αφότου πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Η 27χρονη περιφερειακός με συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 μίλησε για τον άθλο των ερυθρολεύκων.

«Η αίσθηση δεν περιγράφεται με λόγια, δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Όταν ξύπνησα έβλεπα το μετάλλιο και έλεγα ‘λες να ζω ένα όνειρο, είναι αλήθεια;’. Μια στιγμή χαράς διαγράφει χίλιες στιγμές λύπης και στεναχώριας, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά κάτι τέτοιο διαγράφει όσα σε έχουν στενοχωρήσει, σαν να μην έχει πονέσεις ποτέ!», δήλωσε η διεθνής πολίστρια και πρόσθεσε σχετικά με το ματς,

«Στο δικό μου το μυαλό, ακόμα και όταν χάναμε με 4-1 στην αρχή του παιχνιδιού, δεν υπήρξε ποτέ φόβος. Πίστευα από το πρώτο λεπτό ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρόπαιο μέσα στο σπίτι μας. Δεν είναι θέμα αλαζονείας. Ήμουν σίγουρη όμως για την ομάδα μου. Ήξερα ότι θα μας βγει η σκληρή δουλειά και η προπόνηση που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια και θα τα καταφέρουμε».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν ο όγδοος παίκτης της ομάδας σύμφωνα με την Αβραμίδου: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Ήταν φανταστικό. Στην ουσία ήταν ο όγδοος παίκτης μας. Μας εμψύχωνε κάθε λεπτό και φρόντιζε να μην μας αδικήσουν οι διαιτητές. Σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά στοιχεία μας βοήθησε».

Για το αν υπήρχε άγχος στον τελικό είπε: «Είχαμε πιο πολύ άγχος στον ημιτελικό παρά στον τελικό. Στον τελικό μπήκαμε για να το απολαύσουμε. Οι αντίπαλοι ήξεραν ότι το δυνατό μας σημείο είναι οι φουνταριστοί και φρόντισε να το περιορίσει. Όμως βρήκαμε τις λύσεις γιατί αυτό κάνει η ομάδα».

Όσο για τη συνέχεια: «H επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Εννοείται ότι τώρα θέλουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως πρέπει να κατέβουν οι τόνοι, να ηρεμήσουμε λίγο να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε καταφέρει και να επικεντρωθούμε μετά στον επόμενο στόχο. Ωραίος ο ευρωπαϊκός τίτλος αλλά είναι καλό να συνοδεύεται με τον εγχώριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα