Mατς θρίλερ στο Ρέστειο, τη νίκη το Φάληρο

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Mατς θρίλερ στο Ρέστειο, τη νίκη το Φάληρο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ματς που σου έκοψε την ανάσα έγινε στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο, με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου να επικρατεί με 8-7 του Πανιωνίου για την 10η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Το τελικό σκορ να διαμορφώθηκε μόλις 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όταν ο Αντώνης Ξενάκης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Δυνατά ξεκίνησε ο Πανιώνιος, με το επιμέρους υπέρ του 3-1, ενώ στο τέλος του πρώτου μισού, το μόνο που είχε καταφέρει η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου, ήταν να μειώσει τη διαφορά στο ένα γκολ.

Ο Ξενάκης, ο οποίος συνολικά σημείωσε 5 γκολ για την ομάδα του ανέλαβε δράση και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, έγειρε τελικά υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-7

 

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 2-2,3-1

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ξενάκης 5, Σιώνης 1, Αλεξίου 1, Φωκάς 1,
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καρακάσης 1, Κοκκάλας 1, Φώσκολος 2, Θωμάκος 2, Λυκάρης 1

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα