Διαθεσόπουλος: «Τι να κάνουμε να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα;»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Διαθεσόπουλος: «Τι να κάνουμε να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα;»

bet365

O πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, απάντησε μέσω του gazzetta.gr στα όσα καταλογίζουν στην ομοσπονδία περί εξευτελισμού του αθλήματος, μετά το θλιβερό χθεσινό (06/12) φαινόμενο μία ομάδα στους άνδρες, ο Νηρέας Λαμίας και μία στις γυναίκες, ο Ηρακλής να μην κατέβουν να αγωνιστούν στους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Υδατοσφαιριστών και ο ταμίας, Χρήστος Αφρουδάκης και Γιώργος Φουντούλης επέρριψαν ευθύνες στην ομοσπονδία για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας να βγαίνει στην αντεπίθεση.

«Υπήρχε όντως λύση να μην κάνουμε πρωτάθλημα ή να μην επιτρέψουμε σε κάποια ομάδα να κατέβει. Αλήθεια τι θα γινόταν σε αυτήν την περίπτωση; Εύκολη η κριτική απέξω, αλλά όλοι αυτοί που κάνουν κριτική ήθελα πραγματικά να ξέρω τι θα έκαναν αν κάθονταν στην καρέκλα και βρίσκονταν αντιμέτωποι με το πρόβλημα. Με το να πρέπει να λύσεις το γόρδιο δεσμό με τα δακτυλάκια σου.
Υπάρχει προκήρυξη αγώνων, δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κάποιον να αγωνιστεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε την προκήρυξη. Τι να κάνουμε δηλαδή να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα;

Όσο για τις εγγυητικές... θα τρελαθούμε οι κύριοι που μόνο να φωνάζουν ξέρουν έχουν πάρει χαμπάρι ότι πρόκειται για ερασιτεχνικό άθλημα. Δεν ξέρουμε, δεν αναγνωρίζουμε συμβόλαια και δεν μας ενδιαφέρει. Εκ του νόμου δεν υπάρχουν συμβόλαια, δεν επικυρώνεται τίποτα από την ομοσπονδία, πρόκειται για ιδιωτικά συμφωνητικά, ας διαβάσουν τον αθλητικό νόμο. Για ό,τι και να γίνει φταίει πάντα η ομοσπονδία.

Καλό θα ήταν αυτοί που ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα να βοηθήσουν το άθλημα. Είναι αστεία όσα λένε ακόμη και για τα εισιτήρια, το γεγονός ότι άργησε να αρχίσει το πρωτάθλημα σημαίνει ότι απομακρυνθήκαμε από την high season και επομένως θα έβρισκαν πιο φτηνά εισιτήρια.

Ζούνε στον κόσμο τους. Ποιο πρωτάθλημα να αρχίζαμε νωρίτερα τη στιγμή που δεν υπήρχαν κολυμβητήρια. Γνωρίζεται ότι το 95% των κολυμβητηρίων διαθέτει προσωρινές άδειες έως τις 8/2/2015; Αν δεν ανανεωθούν οι προσωρινές άδειες το πρωτάθλημα θα είναι και πάλι στον αέρα. Το έχω επισημάνει στον κύριο Ανδριανό, αλλά οριστική λύση δεν υπάρχει.

Ναι, όταν ο Ηρακλής είχε δηλώσει συμμετοχή και είδαμε να δηλώνει 13 παίκτριες μας είχε φανεί περίεργο και τους είχαμε ρωτήσει αν θα βγάλει το πρωτάθλημα, αλλά τι ακριβώς να κάνουμε, με ποιο τρόπο να απαγορεύσουμε τη συμμετοχή τους», δήλωσε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα