Νέο Δ.Σ. στο ΑΕΚΝ «Αγ. Κοσμά» άφαντος ο Πρίφτης

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Νέο Δ.Σ. στο ΑΕΚΝ «Αγ. Κοσμά» άφαντος ο Πρίφτης

bet365

Στο ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Η εξέλιξη αυτή είναι συνέχεια των στοιχείων που προέκυψαν κατά τον έκτακτο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε ύστερα από εντολή του Υφυπουργού στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας «Άγιος Κοσμάς». Ο λόγος της κίνησης είναι προφανής, για την αντιμετώπιση των υπηρεσιακών αναγκών του αθλητικού κέντρου και με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του, απαρτιζόμενο από τους παρακάτω υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

  1. Λαρεντζάκη Ζωή του Γεωργίου, Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού ΥΠΠΟΑ, ως Πρόεδρος

  2. Λελούδας Νεκτάριος του Αλεξίου, Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού ΥΠΠΟΑ, ως Αντιπρόεδρος

  1. Ραλλάτος Ανδρέας του Νικολάου-Σπυρίδωνα, Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού ΥΠΠΟΑ, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, ως Γραμματέας

  2. Γκιόκας Ιωάννης του Χρήστου-Δημητρίου, Υπάλληλος ΤΕ Διοικητικών ΥΠΠΟΑ, πτυχιούχος Λογιστικής, ως Ταμίας

  3. Ζαχαρόπουλος Σωτήρης του Παναγιώτη, Υπάλληλος ΤΕ Διοικητικών ΥΠΠΟΑ, πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, ως Έφορος

  1. Εξακουστού Μυρτώ του Κρίτωνα, Υπάλληλος ΠΕ Μηχανικών - Αρχιτεκτόνων ΥΠΠΟΑ, ως Μέλος

  2. Γιαννακοπούλου Μελίνα του Παναγιώτη, Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού ΥΠΠΟΑ, Πτυχιούχος Νομικής, ως Μέλος.

Θυμίζουμε ότι στις 7/11 ο Υφυπουργός είχε διατάξει άμεσο διαχειριστικό έλεγχο στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, από κλιμάκιο των οικονομικών υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού, με ταυτόχρονη διενέργεια ελέγχου από το ΣΔΟΕ, παρουσία του υπηρεσιακού εισαγγελέα. Η έφοδος έγινε κατόπιν καταγγελιών υπαλλήλων για τη μη καταβολή των μισθών και βγήκε λαβράκι. Ελλειμμα στο ταμείο ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές αγγίζει το ένα εκατομμύριο.

Προς το παρόν δεν έχει βγει πόρισμα από το ΣΔΟΕ, κάτι το οποίο μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Ωστόσο, η αρμόδια εισαγγελέας, η οποία είχε ήδη πάρει στα χέρια της το πόρισμα της ΓΓΑ άσκησε δίωξη σε βάρος του τέως προέδρου, Κωνσταντίνου Πρίφτη, ο οποίος αγνοείται και φήμες τον θέλου να βρίσκεται στη γείτονα Βουλγαρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα