Βγήκε η οκτάδα του Λονδίνου!

Gazzetta team
Βγήκε η οκτάδα του Λονδίνου!

bet365

Τρεις "πρωτάρηδες" θα είναι ανάμεσα στους οκτώ τενίστες που θα πάρουν μέρος στους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο!
Ο Κέι Νισικόρι, Νο.7 στον κόσμο, λύγισε με 3-6, 7-6(5), 6-4 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι τον Νταβίντ Φερέρ (Νο.6) και όχι μόνο τον απέκλεισε από την τετράδα του Paris Masters, αλλά τον έβγαλε και εκτός ATP World Tour Finals! Ο 24χρονος Ιάπωνας εξασφάλισε με τη νίκη του το εισιτήριο για το Ο2 και πήρε μαζί του και τον Μίλος Ράονιτς, που νωρίτερα είχε πετύχει μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ.
Οι δύο νεαροί και ο 26χρονος Μάριν Τσίλιτς είναι οι τρεις τενίστες που θα είναι για πρώτη φορά παρόντες στο μεγάλο ραντεβού. Αντίπαλοί τους στη διοργάνωση θα είναι οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Σταν Βαβρίνκα, Άντι Μάρεϊ και Τόμας Μπέρντιχ. Θυμίζουμε ότι τη συμμετοχή του απέσυρε ο Ράφα Ναδάλ, που τη Δευτέρα μπαίνει στο χειρουργείο λόγω σκωληκοειδίτιδας. Επικεφαλής των δύο γκρουπ θα είναι οι Νόλε-Ρότζερ, οι οποίοι μπορούν να συναντηθούν μόνο από τα ημιτελικά και μετά. Η διοργάνωση ξεκινάει στις 9 του μήνα και ολοκληρώνεται στις 16.
Στον ημιτελικό του γαλλικού Masters ο Νισικόρι θα συναντήσει τον Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς για την οδυνηρή ήττα στο US Open... Αν ο Σέρβος υπερασπιστεί τον τίτλο στο Παρίσι, τότε μόνο με θαύμα θα χάσει το Νο.1 από τον Ρότζερ Φέντερερ στο τέλος της σεζόν. Το ματς του Νόλε με τον Κέι θα γίνει στις 18.00, ενώ Μπέρντιχ-Ράονιτς θα παίξουν στις 15.30.
 

Τελευταία Νέα