Καλύπτει συμβόλαια και πριμ ο Μαρινάκης

Gazzetta team
Καλύπτει συμβόλαια και πριμ ο Μαρινάκης

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε εμπράκτως για μια ακόμη φορά τη στήριξή του στον Ερασιτέχνη, καλύπτοντας έξι συμβόλαια από τις ομάδες πόλο και βόλεϊ.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και ζήτησε να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που απασχολούν τα ερασιτεχνικά τμήματα. Ο κ.Μαρινάκης μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δουλειά που γίνεται και την τεράστια βοήθεια του κόσμου, κάνοντας γνωστή την πρόθεσή του να καλύψει έξι συμβόλαια παικτών αλλά και να καταβάλει όλα τα πριμ των ομάδων της περασμένης περιόδου.

Οι αθλητές των οποίων τα συμβόλαια θα καλυφθούν είναι οι Μπόγιαν Γιορντάνοφ (βόλεϊ), Αντρι Ντιάτσκοφ (βόλεϊ), Νίκολα Ράντζεν (πόλο), Μπλάι Μάλιαρακ (πόλο), Ιβάνα Μπραμπόροβα (βόλεϊ) και την ξένη αθλήτρια από το πόλο των γυναικών.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την διαρκή στήριξη του προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Εύχομαι ν' ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του και να είναι μαζί με τον κόσμο η δύναμη του συλλόγου μας», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Κουντούρη.

 

Τελευταία Νέα