Υπόσχεση για θέαμα στη Φιλοθέη

Gazzetta team
Υπόσχεση για θέαμα στη Φιλοθέη

bet365

Το «ωραίο φύλο» δίνει ραντεβού την Τετάρτη (28/5) στο Στάδιο της Φιλοθέης για το ετήσιο Γκαλά των γυναικών και οι αθλήτριες υποσχέθηκαν πλούσιο θέαμα και καλές επιδόσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Το παρών στη συνέντευξη που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης» έδωσαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Φιλοθέης Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο πρόεδρος του κοινωνικού φορέα «Εστία» Βασίλης Κασιμάτης, το μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μαμουζέλος και ο Διευθυντής αγώνων και ψυχή της διοργάνωσης Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Τα κεντρικά πρόσωπα της συνέντευξης Τύπου ήταν φυσικά οι αθλήτριες. Παρούσα
ήταν η άλτρια του μήκους Ολγα Κουτσερένκο με ατομικό ρεκόρ 7,13 μ., αλλά και οι Ελληνίδες Μαρία Μπελιμπασάκη και Ελισάβετ Πεσιρίδου, που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση, δίνοντας την υπόσχεση για καλούς αγώνες, ει δυνατόν και ρεκόρ.

Στην παρουσία του κοινωνικού φορέα «Εστία» αναφέρθηκαν οι αθλήτριες, με την Ολγα Κουτσερένκο, από τα κορυφαία ονόματα της διοργάνωσης να δηλώνει. «Συμφωνώ πως πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει να βοηθάμε τους άλλους. Είναι η πρώτη μου φορά στη διοργάνωση και ευελπιστώ πως θα έχω μια καλή παρουσία. Δεν μπορώ να πω επίδοση, όμως, μπορώ να δεσμευτώ πως θα κάνω έναν καλό αγώνα», ήταν τα λόγια της.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Ελισάβετ Πεσιρίδου: «Μπράβο στους ανθρώπους του φορέα «Εστία». Τιμή μου που βρίσκομαι στο μίτινγκ. Στόχος μου να ξεκινήσω τη χρονιά με μια καλή επίδοση κι αν είναι δυνατόν με ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Στην άκρη του μυαλού μου έχω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως, στόχος μου είναι να βελτιώνομαι από αγώνα σε αγώνα».

Στόχος της σεζόν και για την Μαρά Μπελιμπασάκη είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Είναι χαρά μου, καθώς για δεύτερη χρονιά θα πάρω μέρος στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης. Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμένα. Είμαι σίγουρη πως η διοργάνωση θα μας φέρει γούρι. Με χαροποιεί επίσης το γεγονός, ότι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην Εστία. Μην ξεχνάμε πως εκτός από αθλητές είμαστε άνθρωποι».

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την Νέριτ (16.00-18.00).

Το πρόγραμμα
15.10 ΥΨΟΣ ΠΚ Α'-Κ-Ν
15.15 ΜΗΚΟΣ ΠΚ Α'-Κ-Ν
16.00 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ gala
16.15 ΥΨΟΣ gala
16.20 100μ. ΕΜΠΟΔΙΑ gala
16.35 50μ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΟΦιλοθέης (6-7 ΣΕΙΡΕΣ)
16.40 ΜΗΚΟΣ gala
17.00 60μ. «ΕΣΤΙΑ» ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
17.20 100μ. ΑΠΛΑ ΠΚ Α'-Κ-Ν
17.40 100μ. gala

 

Τελευταία Νέα