Από τιμωρία σε τιμωρία η Κρίστι

Gazzetta team
Από τιμωρία σε τιμωρία η Κρίστι

bet365

Η Ελίζ Κρίστι δέχεται το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο στο Σότσι, αφού μετά τα 500μ αποκλείστηκε και στην κούρσα των 1.500μ στο πατινάζ ταχύτητας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δέχεται απειλές από εξαγριωμένους Κορεάτες.

Η 23χρονη Βρετανίδα προσπαθεί να συνέλθει από το… κάζο και την καραμπόλα που προκάλεσε στον τελικό των 500μ, χάνοντας το μετάλλιο, αλλά δεν μπορεί. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τη νεαρή πρωταθλήτρια η οποία έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της στο βάθρο σε ένα ακόμη αγώνισμα, αυτό των 1.500μ, στο οποίο είχε αναδειχθεί χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2013.

Και αυτή τη φορά όμως οι κριτές την τιμώρησαν, επιβάλλοντάς της ποινή, στη συνέχεια όμως καταγράφηκε ότι «δεν τερμάτισε», καταλαμβάνοντας στα προκριματικά την 6η θέση στη σειρά της, που την άφησε εκτός ημιτελικών, χωρίς να σημειωθεί ο χρόνος της. Εξαγριωμένη από την απόφαση του διαιτητή η προπονήτρια της, Νίκι Γκουτς δήλωσε: «Ο διαιτητής ισχυρίζεται πως η Ελίζ δεν πέρασε τη γραμμή τερματισμού, πράγμα που δεν ισχύει. Η παίκτρια μου δεν έκανε κανένα λάθος στον πάγο. Είδα το βίντεο».

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η Κρίστι γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια μετά τον τελικό των 500μ, όπου σύμφωνα με τους κριτές, αφού πρώτα είχε προκαλέσει την πτώση δύο συναθλητριών της, δεν έφτασε δίκαια στον τερματισμό. Από εκείνη την ημέρα, όπως αποκάλυψε η 23χρονη δέχεται απειλές μέσω Twitter.

«Είναι κάποια άτομα που με απειλούν εδώ και λίγες μέρες», δήλωσε ανήσυχη στο BBC, η Κρίστι. Πιστεύεται πως τα μηνύματα προέρχονται από ενοχλημένους Κορεάτες, που είδαν την αθλήτριά τους Παρκ Σέουνγκ Χι να… εκτοπίζεται στα 500μ, έστω κι έτσι όμως κατάφερε να σηκωθεί για να καταλάβει εν τέλει την 3η θέση στον τελικό.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα