Τα κορίτσια που θα λείψουν από το Σότσι (pics & vids)

Gazzetta team
Τα κορίτσια που θα λείψουν από το Σότσι (pics & vids)

bet365

Στο Σότσι χτυπά από σήμερα η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού, καθώς ανοίγει η αυλαία των 22ων χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Κι αν οι λάτρεις των χειμερινών σπορ περιμένουν να απολαύσουν πλούσιο θέαμα στο χιόνι και στον πάγο, το ανδρικό κοινό μάλλον θα απογοητευτεί από τις απουσίες… γένους θηλυκού.

Πρώτη και καλύτερη η αμερικανίδα Λίντσεϊ Βον. Η 29χρονη σκιέρ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο, που στερεί από την ίδια τη συμμετοχή και από τους άνδρες… το οφθαλμόλουτρο. Πάρτε μια γεύση από τις χάρες της αγαπημένης του Τάιγκερ Γουντς.

Απούσα από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι και η Λέισι Σνουρ. Η 28χρονη αμερικανίδα δεν κατάφερε να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το εισιτήριο για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Η εικόνα μιλά από μόνη της για την αμερικανίδα σκιέρ.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάρτε μια ακόμη γεύση των προσόντων των δύο κοριτσιών και τι θα χάσουν οι άνδρες στο Σότσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα