Παράπονα από Ρότζερ ο Τζόκοβιτς

Gazzetta team
Παράπονα από Ρότζερ ο Τζόκοβιτς

bet365

Το πρώτο σερβίς για τη νέα σεζόν θα γίνει στο τέλος του μήνα, όμως μία... μίνι μάχη εκτός κορτ ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ ήδη ξεκίνησε.

Ο Νόλε εξέφρασε τα παράπονά του για τη στάση του βασιλιά ως προέδρου του συμβουλίου των παικτών της ΑΤΡ, κάνοντας σύγκριση με τη συμπεριφορά του Ιβάν Λιούμπισιτς. "Όταν ο Ιβάν ήταν στο συμβούλιο, οι περισσότερες αποφάσεις λαμβάνονταν με βάση την άποψη και των άλλων τοπ παικτών", είπε σε σερβική εφημερίδα ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο. "Έλεγε πάντα 'η δική σας ψήφος είναι σημαντική, πείτε μας τι πιστεύετε γιατί είναι σημαντικές οι επιθυμίες σας'. Όλοι οι αθλητές είχαν το δικαίωμα να εκφράσουν την επιθυμία τους. Τώρα τα πράγματα δεν είναι έτσι".

Ο Τζόκερ θεωρεί πολύ σημαντικό τον ρόλο των αθλητών. "Συχνά οι παίκτες δεν έχουν την ενέργεια για να συζητήσουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται στην ΑΤΡ, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι τενίστες έχουν τη δύναμη για να επηρεάσουν καταστάσεις".

Ο 26χρονος Σέρβος δεν είνει ο πρώτος που τα βάζει με τον Φέντερερ... Κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν το 2012 τόσο ο Ράφα Ναδάλ, όσο και ο Νικολάι Νταβιντένκο είχαν μιλήσει για... ελβετική (δηλαδή ουδέτερη) στάση του Ρότζερ σε ό,τι αφορά τα αιτήματα των αθλητών.

Ο Φεντ, πάντως, ανέλαβε πρόεδρος το 2008 και επανεκλέγη φέτος από τους συναθλητές του για πέμπτη φορά. Αυτό μάλλον λέει κάτι...

 

Τελευταία Νέα