Με το δεξί ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Με το δεξί ο Παναθηναϊκός

bet365

Δύο οκτάλεπτα άντεξε η Γλυφάδα και ο Παναθηναϊκός με 13-9 έκανε επιτυχημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Ο ΑΝΟΓ επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος, ωστόσο δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επάνοδό του με ένα καλό αποτέλεσμα αν και προσπάθησε πολύ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» συνάντησαν σθεναρή αντίσταση, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 7-6, αλλά τα πράγματα στην επανάληψη έγιναν πιο εύκολα.

Το τριφύλλι επέβαλε τον ρυθμό του και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του, εξασφάλισε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-3, 2-4, 1-2.
Γλυφάδα (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Παττακός, Σάντα 5, Αγγελίδης, Φωτόπουλος 2, Κατρουντζανάκης, Καζάζης, Πετρόχειλος, Παπαδόπουλος 2, Χαραλαμπόπουλος, Λομβάρδος, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Γιαννόπουλος.
Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης.
Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσαρός
Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα