Επτά «δελφίνια» σε Πόζναν και Ντουμπάι
Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις θα είναι οικολυμβητές που θα βρεθούν στο Πόζναν το διάστημα 10 με 14 Ιουλίου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι αυτοί θα είναι οι: Απόστολος Χρήστου, Μιχάλης Κοντιζάς, Φώτης Μυλωνάς, Ελένη Κουτσουβέλη.
Αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο που θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι 26 με 31 Αυγούστου το παρών θα δώσουν οι: Απόστολος Χρήστου, Μιχάλης Κοντιζάς, Φώτης Μυλωνάς
Αλλαγή στους Μεσογειακούς
Στο μεταξύ, μετά και τον τραυματισμό του Γιάννη Δρυμωνάκου, που τον αφήνει εκτός διοργανώσεων, ανακοινώθηκε ότι τη θέση του στους Μεσογειακούς Αγώνες θα πάρει ο Φώτης Κολιόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
