Αυγενάκης για Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες: «Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο»

Gazzetta team
Αυγενάκης για Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες: «Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο»

bet365

Επείγουσα σύσκεψη, υπό τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σαρωτικές αλλαγές στην Οργανωτική και μήνυμα πως δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο.

"Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες της Πάτρας όχι μόνο θα διεξαχθούν κανονικά στο τέλος του Αυγούστου, αλλά θα αποτελέσουν και διαφήμιση για την πόλη και την χώρα, με την άρτια εκτέλεσή τους", ήταν το ρητό μήνυμα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, προκειμένου η διοργάνωση να ξεφύγει από το οργανωτικό τέλμα, 40 ημέρες πριν από την έναρξή της...

"Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο", τόνισε ο κ. Αυγενάκης, αφουγκραζόμενος την αγωνία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, η οποία διαπίστωσε πρωτοφανή ολιγωρία, από την Οργανωτική Επιτροπή, τις τελευταίες 45 ημέρες, αμέσως μετά από τις Ευρωεκλογές! Συμπεριφορές και πρακτικές, οι οποίες έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο ματαίωσης τους Αγώνες και σε συνακόλουθο διασυρμό τη χώρα, στα μάτια τόσο των 26 συμμετεχόντων κρατών, όσο και της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας...

"Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα λύσουμε τα προβλήματα, θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια, κανένας και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να επενδύει στην αποτυχία, ούτε θα του επιτραπεί να αποφέρει πλήγματα στη χώρα μας" συμπλήρωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, προς τον παριστάμενο γ.γ της ΔΕΜΑ, Ιάκωβο Φιλιππούση, για την 7ήμερη διοργάνωση - διαφήμιση της Πάτρας και του ελληνικού αθλητισμού, που θα κοστίσει 5,7 εκατ. ευρώ.

Αναμένεται άμεση αντικατάσταση της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και παρατεταμένο σπριντ, ώστε μέχρι τις 25 Αυγούστου να υλοποιηθούν όλα εκείνα που δεν έχουν προχωρήσει, ενώ έπρεπε να γίνουν τα τελευταίο εξάμηνο, παράλληλα με την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της Αχαϊας.

Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν ο project manager Δαλαϊνας Ηλίας, ο Παπαδημάτος Νίκος, που πρόκειται να είναι ο πρόεδρος της νέας οργανωτικής Επιτροπής, ο Θεόδωρος Δούρος κ.ά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα