Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη... πετάμε ψηλά! (poll)

Gazzetta team
Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη... πετάμε ψηλά! (poll)

bet365

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαριά Σάκκαρη είναι... διψασμένοι για επιτυχίες στο Ρολάν Γκαρός, στο οποίο θέλουν να συνεχίσουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών.

Το ελληνικό τένις ζει την πιο ένδοξη εποχή του.

Το... άστρο του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαριάς Σάκκαρη λάμπει και θα συνεχίσει να το κάνει και στο Ρολάν Γκαρός (26/5-9/6)

Μετά από καιρό έχουμε και πάλι Grand Slam, εκεί όπου συγκρούονται οι κορυφαίοι του είδους.

Στα χωμάτινα γαλλικά κορτ, η εκπληκτική δυάδα του ελληνικού τένις, θα προσπαθήσει να τρελάνει και πάλι κόσμο, συνεχίζοντας τις φοβερές εμφανίσεις τους τον τελευταία καιρό.

στοίχημα Ρολάν Γκαρός

Ο Έλληνας τενίστας θα είναι και την επόμενη Δευτέρα στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης που είναι και το ρεκόρ καριέρας του!

Πέρυσι ο Tsitsifast πήγε στο Παρίσι ως Νο39 και έφυγε στο Νο37 αφού έπαιξε στο 2ο γύρο! Έναν χρόνο μετά, το άλμα είναι τεράστιο και στόχος του φυσικά είναι η κορυφή.

Aυτή τη στιγμή μπαίνει ως 4ο φαβορί για κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, πίσω από τον βασιλιά του χώματος, Ράφα Ναδάλ, τον εκπληκτικό Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ντόμινικ Τιμ.

Ρολάν Γκαρός αποδόσεις

Ο Στέφανος έρχεται με φόρα από το Italian Open, εκεί όπου ηττήθηκε από τον Ναδάλ στα ημιτελικά.

Ο 20χρονος θα κοντραριστεί με τον Γερμανό Μαξιμίλιαν Μάρτερερ, Νο 110 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Αν προκριθεί θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ντελιέν-Γκανεσβάραν και στη συνέχεια λογικά θα παίξει με τον Αμερικανό Τιαφό.

Στη συνέχεια αν κυλήσουν όλα ομαλά τον περιμένουν ο Τσίλιτς ή ο Βαβρίνκα.

Στα προημιτελικά πιθανότατα να βρει τον Φέντερερ και στα ημιτελικά τον Ναδάλ.

Από την πλευρά της η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο νο.28 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού έφτασε ως τα ημιτελικά στο Italian Open.

Η «Sakk Attack» είναι στα καλύτερα της.

στοίχημα τένις

Μην ξεχνάμε πως κατέκτησε και το Morocco Cup, πανηγυρίζοντας έτσι τον πρώτο τίτλο της καριέρας της!

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει με αντίπαλο την Γεωργιανή Άννα Τατισβίλι. Αν προκριθεί θα παίξει με την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο 43) ή με κάποια αθλήτρια από τα προκριματικά.

Στον 3ο γύρο θα βρει λογικά την Γιαπωνέζα Οσάκα, που όμως θα πρέπει να έχει ξεπεράσει τα εμπόδια των Σμιέντλοβα και Αζαρένκα ή Οσταπένκο για να βρεθεί εκεί.

Η... καρδιά του τένις χτυπά στη Γαλλία, εκεί όπου τα δύο «διαμάντια» του ελληνικού τένις, θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμα ένα... παράσημο στην καριέρα τους.

Είναι σίγουρο πως θα πετάξουν ψηλά, παλεύοντας με την ψυχή τους σε κάθε ματς, σε κάθε πόντο.

 

Τελευταία Νέα