Στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τάεκβοντο

Στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τάεκβοντο

bet365

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του Ταεκβοντό επί ελληνικού εδάφους ανοίγει τις πύλες της, την προσεχή Παρασκευή στη Πάτρα με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από περίπου 400 σωματεία.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στη περιοχή Μποζαίτικα Πάτρας και ήδη χάρις στην έγκαιρη προετοιμασία των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό όλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το θέαμα και ο συναγωνισμός είναι στοιχεία απόλυτα εξασφαλισμένα χάρις στο υψηλό επίπεδο των πρωταγωνιστών σε όλες τις κατηγορίες σωματικού βάρους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 17 χρονών, κάτοχοι μισής μαύρης ζώνης και άνω ενώ στο αντίστοιχο εφήβων - νεανίδων αθλητές και αθλήτριες 15-17 χρονών, κάτοχοι κόκκινης ζώνης και άνω.

Οι αγώνες ξεκινούν καθημερινά στις 9 το πρωί και θα μεταδοθούν livestreaming.

Την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, στις 08:15 θα πραγματοποιηθεί στον αγωνιστικό χώρο συγκέντρωση – ενημέρωση προπονητών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα