Πανταζίδης και Τσολάκη πρωταθλητές Ελλάδας στο πένταθλο

Gazzetta team
Πανταζίδης και Τσολάκη πρωταθλητές Ελλάδας στο πένταθλο

bet365

Ο Αλέξανδρος Πανταζίδης και η Κωνσταντίνα Τσολάκη στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μοντέρνου Πεντάθλου.

Οι αγώνες είχαν μεγάλη επιτυχία και οι αθλητές αγωνίστηκαν στην κολύμβηση, ξιφασκία, ιππασία και combine (σκοποβολή - τρέξιμο). Το πρόσωπο των αγώνων αναμφίβολα ήταν ο Πανταζίδης, ο οποίος μετά από δύο χρόνια που απείχε από τις έντονες προπονήσεις, όχι απλά επέστρεψε, αλλά πραγματοποίησε και σπουδαία εμφάνιση. Αποδεικνύοντας ότι είναι ένας αθλητής με πλούσιο ταλέντο, που έχει όλες τις προδιαγραφές να διακριθεί και στο εξωτερικό.

Στους άντρες ο Πανταζίδης με 1456 βαθμούς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο φόρεσε στο στήθος ο Παύλος Δακουτρος με 1028β. και το χάλκινο ο Γεράσιμος Δημητρόπουλος. Στις γυναίκες μετά από πολύ αμφίρροπους αγώνες πρώτευσε η Κωνσταντίνα Τσολάκη με 844β.. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Παπαδοπούλου με 813β., ενώ την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσε η Περσεφόνη Πανταζίδη με 757β.

Οι αγώνες είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι πολλές συμμετοχές έδειξαν ότι το άθλημα ολοένα και αναπτύσσεται στην Ελλάδα.

 

Τελευταία Νέα