Με όνειρα στο ευρωπαϊκό της Πολωνίας

Με όνειρα στο ευρωπαϊκό της Πολωνίας

bet365

Ετοιμες και αποφασισμένες να ζήσουν την εμπειρία ενός πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε μια εβδομάδα στην Πολωνία, τα μέλη της εθνικής ομάδας ακροβατικής γυμναστικής από τη Θεσσαλονίκη.

Τρία κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη, η Μυρτώ Αλεξοπούλου, η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και η Δέσποινα Αμανατίδου και το προπονητικό τιμ, που αποτελείται από τον Βαγγέλη Γεωργιάδη και τη Ζωή Αβραμίδου, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ζέσουφ της Πολωνίας από 13 έως 15 Οκτωβρίου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Οι αθλήτριες του συλλόγου Γ.Ο. Ολυμπιάδας Σταυρούπολης θα συμμετάσχουν στην κατηγορία των Age group 12-18 και λίγο πριν κλείσουν τις βαλίτσες τους για να ταξιδέψουν στην Πολωνία θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους το μεσημέρι του Σαββάτου, 14.00-16.00, στο Εθνικό γυμναστήριο της Μικράς στη Θεσσαλονίκη.

Οσοι επιθυμούν μπορούν να βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας για να στηρίξουν τα κορίτσια, που σε λίγες ημέρες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής.

 

Τελευταία Νέα