Στα... ανοικτά με τον Κωνσταντίνο Τριγκώνη! (gTV)

Στα... ανοικτά με τον Κωνσταντίνο Τριγκώνη! (gTV)

Στα... ανοικτά με τον Κωνσταντίνο Τριγκώνη! (gTV)

  To gazzetta.gr και η Χριστίνα Βραχάλη συνάντησε τον Κωσταντίνο Τριγκώνη. Τον άνθρωπο που στα 45 του χρόνια εξακολουθεί να δαμάζει τη θάλασσα. Που μετρά πάνω από 45 τίτλους, και συνεχίζει... Αλλά όχι μόνος του. Αγκαλιά με τη νέα γενιά!

Ο αθλητής από τη φύση του έχει μάθει να στοχεύει ψηλά. Πλην των μεταλλίων όμως, υπάρχουν κι άλλοι στόχοι. Στόχοι οι οποίοι ίσως έχουν και μεγαλύτερο «κέρδος». Το κέρδος του να μοιράζεσαι την εμπειρία σου. Να έχεις κοντά σου νέα παιδιά. Επίδοξους πρωταθλητές. Να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου. Να τους κάνεις να αγαπήσουν τον αθλητισμό...

Γιουβέντους – Τορίνο με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ντιμπάλα ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Κωνσταντίνος Τριγκώνης μετρά 35 χρόνια στη θάλασσα. Έχει λάβει μέρος σε τέσσερις Ολυμπιάδες, και έχει κατακτήσει τόσα μετάλλια σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο, που δύσκολα μπορεί να τα μετρήσει κανείς. Ωστόσο η πιο σημαντική του «κατάκτηση» είναι τα νέα παιδιά που έχει καταφέρει να φέρει κοντά στη θάλασσα και τον αθλητισμό.

Πριν από λίγες ημέρες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tornado που έγινε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Τριγκώνης αποφάσισε να συμμετέχει στον αγώνα με τον 22χρονο Σταύρο Ταβουλάρη του ΙΟΠ, όπως επίσης και ο επί σειρά ετών συναθλητής του Ιορδάνης Πασχαλίδης ο οποίος αγωνίστηκε με τον 20χρονο Πέτρο Κωνσταντινίδη του ΟΦΘ.

Οι μεν κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο. Οι δε κατέλαβαν την τέταρτη θέση. Καλή αρχή και η συνέχεια καλύτερη... ​

Best of internet