Επέστρεψε στις προπονήσεις η Αλεξούλη

Gazzetta team
Επέστρεψε στις προπονήσεις η Αλεξούλη

bet365

Προπονήσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες η πρωταθλήτρια του μήκους Λίλη Αλεξούλη. Η έμπειρη αθλήτρια ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν θέτοντας υψηλούς στόχους με αποκορύφωμα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η αθλήτρια αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το επόμενο διάστημα, οπότε θα γυρίσει στην Ελλάδα και ο προπονητής της Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος βρίσκεται στην Βουλγαρία. Μάλιστα η αθλήτρια με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της είπε τα εξής:

"Μετά την περίοδο ξεκούρασης έχω ξεκινήσει χαλαρά κάποια πράγματα στην Λάρισα έως ότου κατέβω στην Αθήνα. Θέλω να διαψεύσω πως διέκοψα τη συνεργασία με τον προπονητή μου. Αντίθετα, περιμένω να επιστρέψει στην Ελλάδα και να θέσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Υπάρχουν μπροστά πολλές αγωνιστικές προκλήσεις, τις οποίες θέλω να εκμεταλλευτώ", είπε η Αλεξούλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα