Conor MacGregor: «Θα ήθελα να συνεχιστεί ως το τέλος ο αγώνας»

Gazzetta team
Conor MacGregor: «Θα ήθελα να συνεχιστεί ως το τέλος ο αγώνας»

bet365

Ο Conor MacGregor αναγνώρισε την ανωτερότητα του Floyd Mayweather, αλλά ήθελε από τον διαιτητή να αφήσει να τελειώσει ο αγώνας, ακόμα και ας έβγαινε νοκ άουτ!

Ο Conor MacGregor μετά τον αγώνα είπε: «Mπήκα δυνατά στους πρώτους γύρους, αλλά προσαρμόστηκε. Είναι ένας συγκροτημένος πυγμάχος, όχι τόσο δυνατός ή γρήγορος, αλλά έπαιξε καλή τακτική και με άφηνε να χτυπάω. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την καριέρα του. Θεωρώ πως ο διαιτητής σταμάτησε λίγο νωρίς το παιχνίδι. Θα προτιμούσα ακόμη και να πέσω κάτω, έπρεπε να μας αφήσει. Εγώ ήμουν κουρασμένος, εκείνος είχε περισσότερες δυνάμεις με το συγκροτημένο παιχνίδι του. Αυτό σου προσφέρουν 50 αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας».

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Επίσης είπε: «Με έχουν στραγγαλίσει σε ζωντανή σύνδεση στο παρελθόν και επέστρεψα. Γι’ αυτό λέω πως θα ήθελα να συνεχιστεί ως το τέλος ο αγώνας. Ας τον άφηνε ακόμη και να με έβγαζε νοκ άουτ. Δεν έχω πρόβλημα, είναι μία ακόμη μέρα για μένα».
 

Τελευταία Νέα