Επιστρέφει στην Α1 ο ΝΟ Χανίων!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Επιστρέφει στην Α1 ο ΝΟ Χανίων!

bet365

O Nαυτικός Όμιλος Χανίων επιστρέφει στην Α1 κατηγορία πόλο ανδρών, έχοντας αποδεχθεί την πρόσκληση ανόδου της ΚΟΕ, η οποία θυμίζουμε ότι ήταν επακόλουθο της απόφασης του Παναθηναϊκού να μην κατεβάσει την ομάδα στα μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων: «Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει πως με επιστολή που απέστειλε στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αποδέχεται τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στην Α1 εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που μας γεμίζει με ικανοποίηση, η ιστορική, δε, θέση της ομάδας πόλο είναι κατά γενική ομολογία στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο έχει μια μακρά παράδοση με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες. Η απουσία της ανδρικής ομάδας από την Α1 όλα αυτά τα χρόνια οφειλόταν αποκλειστικά στην αδυναμία λειτουργίας της 50άρας πισίνας τους χειμερινούς μήνες.

Ελπίζουμε, μάλιστα, πως εν όψει της νέας χρονιάς τα προβλήματα θα περιοριστούν στο ελάχιστο και η ομάδα θα αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκειας της σεζόν στο φυσικό της χώρο, που είναι το Κολυμβητήριο Χανίων.»

 

Τελευταία Νέα