Έκπληξη των διοργανωτών στον Μπολτ! (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Έκπληξη των διοργανωτών στον Μπολτ! (vid)

bet365

Οι διοργανωτές έκαναν μία συγκινητική έκπληξη στον Γιουσέιν Μπολτ λίγο προτού πέσει η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (IAAF), Σεμπάστιαν Κόε και ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Κάν χάρισαν στον ταχύτερο άνθρωπο στον πλανήτη κορνιζαρισμένο ένα κομμάτι του ελαστικού τάπητα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όταν κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια.

Αμέσως μετά ο Τζαμαϊκανός έκανε το γύρο του θριάμβου και αποθεώθηκε. Η συγκίνηση του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν είχε κουράγιο να κάνει να γνωστά του κόλπα. Σοβαρός έτοιμος να κλάψει χειροκροτούσε και ευχαριστούσε το κοινό.

Ο Μπολτ κατάφερε να χαμογελάσει μόνο όταν ολοκλήρωσε το γύρο του θριάμβου, αποχαιρετώντας τον κόσμο με την κίνηση της αστραπής, ενώ στο στάδιο ακούγονταν Μπομπ Μάρλεϊ και στον πίνακα του χρονομέτρου του σταδίου ήταν γραμμένα τα παγκόσμια ρεκόρ στα 100 και 200μ.

Νωρίτερα, κατά την είσοδο του στο στάδιο ο Μπολτ δήλωσε: «Πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα προσπαθούσα για το καλύτερο για το κοινό».

 

Τελευταία Νέα